Ergin Ataman: Bu Derbiyi Kazanmak Zorundayız

Ergin Ataman: Bu Derbiyi Kazanmak Zorundayız

Turkish Airlines Euroleague‘in 33. haftasında deplasmanda Fenerbahçe Beko‘ya konuk olacak Anadolu Efes‘te koç Ergin Ataman ve Rodrigue Beaubois açıklamalarda bulundu.

6 Nisan Perşembe günü 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak.

Müsabakayı Juan Carlos Garcia (İspanya), Damir Javor (Slovenya), Tomislav Hordov (Hırvatistan) hakem üçlüsü yönetecek.

Ataman, ”Bizim için iyi geçmeyen Euroleague sezonunun son iki haftasında ilk olarak Fenerbahçe Beko’yla kritik bir maça çıkacağız. Az olan playoff şansımızı son haftaya taşımak için bu derbiyi kazanmak zorundayız. Son haftalarda oynadığımız iyi oyunu Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda da devam ettirmeliyiz.” dedi.

Beaubois ise karşılaşmayla ilgili olarak, ”Fenerbahçe Beko’ya karşı Türk derbisine çıkıyoruz, bu maçlar her zaman çok çekişmeli geçiyor. Rakibimiz yetenekli oyunculardan kurulu iyi bir takım. Tüm taraftarlar için keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Playoff umutlarımızı sürdürmek adına kalan iki maçımızı da kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz.” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.