Facebook'ta Herkes Canlı Yayın da

Facebook'ta Herkes Canlı Yayın da

Sosyal medya devi Facebook, 'Mentions' isminde başlattığı canlı yayın imkanını, tüm kullanıcılarına açacağını duyurdu.

Sosyal medya devi Facebook, 'Mentions' isminde başlattığı canlı yayın imkanını, tüm kullanıcılarına açacağını duyurdu.

UYGULAMA TEST AŞAMASINDA

Sosyal medyada canlı yayın imkanı sağlayan Meerkat ve Periscope gibi uygulamalardan geri kalmak istemeyen Facebook 'Canlı yayın' özelliğini test etmeye başladı. Amerikan sosyal medya devi, canlı yayın özelliğini iOS ve Android tabanlı uygulamalarında kullanıma açtı. Yeni özellik, şu an için öncelikle ABD'deki iPhone kullancılarında test edilecek. Şirket yeni özelliği, kısa sürede tüm kullanıcılara açmayı hedefliyor.

AYNI ANLAR YAŞANABİLECEK

Yeni özellikle, Facebook'ta bir kişi canlı yayın yapmaya başladığında o kişinin yakın arkadaşlarına uyarı gidecek. Ardından canlı yayın o kişinin profiline kaydedilecek.

 Facebook tarafından yapılan açıklamada "Bu uygulamayla arkadaşlarınız ve ailenizi, sizinle aynı anı yaşamaları için davet edebileceksiniz." denildi. Öte yandan Amerikan şirketi, kullancılarının fotoğraf ve video paylaşımlarını 'kolaj' şeklinde yayınlayabileceği özelliğini de kullanıma sundu.

Kaynak : Sondakika

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.