Fatih Erbakan, Konya halkı için ne söyledi! İşte detaylar..

Fatih Erbakan, Konya halkı için ne söyledi! İşte detaylar..

Yeniden Refah Partisi Konya İl Binasının açılışı, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Yeniden Refah Partisi Lideri Dr. Fatih Erbakan, Konya ziyareti sırasında Parti İl Binasının açılış törenine katıldı.

Erbakan, şöyle konuştu: “Konya, Milli Görüş Hareketinin kalbi olan bir şehirdir. Burada bulunmaktan onur duyuyoruz. Türkiye’de ve dünyada hangi vatandaşımızla karşılaşırsanız karşılaşın Erbakan hocamız için dua ettiklerini görüyorsunuz. Erbakan hocamızın bu hayırlı hizmetlerini yapabilmesi için Konya halkı büyük destek verdi. Konyalılara minnettarız. Onlara karşı vefa borcumuz var."

‘AMACIMIZA DOĞRU İLERLİYORUZ’

Erbakan, Yeniden Refah Partisinin amacına doğru ilerlediğini belirterek, “Yeniden Refah Partimiz amacına doğru ilerliyor. Konya, ilk seçimde bir milletvekilimizi meclise gönderecek desteği gösterdi. Gece gündüz demeden hayra hizmet etmek için partimiz çalışacak. Mecliste bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. Konya başta olmak üzere Milli Görüş Belediyeciliğini yeniden canlandırmak için mücadele edeceğiz. Açılışımızın hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.