Fenerbahçe - Başakşehir maç kadrosu! İşte ilk 11'ler!

Fenerbahçe - Başakşehir maç kadrosu! İşte ilk 11'ler!

Spor Toto Süper Lig 18.hafta Fenerbahçe - İstanbul Başakşehir maçı muhtemel ilk 11'ler haberimizde. Maç ne zaman, saat kaçta oynanacak? İşte tüm detaylar..

Fenerbahçe - İstanbul Başakşehir maçı ile ilgili merak edilen tüm sorularınızın cevabı burada. Fenerbahçe Başakşehir muhtemel ilk 11'ler ve Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta? Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman? Fenerbahçe Başakşehir maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Başakşehir maçını veren şifresiz kanallar hangileri? tüm hepsinin cevabı haberimizde.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL İLK 11'İ
İstanbul Başakşehir karşılaşmasında Fenerbahçe'nin ilk 11'i şu şekilde:
Volkan Demirel, Şener, Simo Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef De Souza, Ozan, Alper, Lens, Karavaiev, Robin Van Persie

İŞTE BAŞAKŞEHİR'İN MUHTEMEL İLK 11'İ
Fenerbahçe karşılaşmasında İstanbul Başakşehir'in ilk 11'i şu şekilde:
Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Epureanu, Eren , Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro, Cengiz Ünder, Batdal

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA OYNANACAK?
Spor Toto Süperlig'in 18.haftasında Fenerbahçe ile Başakşehir arasında oynanacak olan ve ev sahipliğini Fenerbahçe'nin yapacağı zorlu karşılaşma Türkiye saati ile 19:00' başlayacak.

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MAÇININ HAKEMİ KİM?
Fenerbahçe - İstanbul Başakşehir karşılaşmasını Bülent Yıldırım yönetecek. Hakem Bülent yıldırım'a yardımcı olarak Ekrem Kaan ve Asım Yusuf Öz eşlik edecek.

FENERBAHÇE - İSTANBUL BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA?
Saat 19:00'da başlayacak olan karşılaşma BeinSportsHD kanalında yayınlanacak. Daha ince LigTv diye yayınlanacak başlıkları yer alırken, ismi değişen LigTv yeni ismiyle BeinSports oldu.

Spor Toto Süperlig'in 1.haftasında Başakşehir'e deplasmanda 1-0 yenilerek kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe bugun ''ya tamam'' ''ya devam'' maçına çıkıyor. 17.haftada ligin 2.yarısının ilk karşılaşmasında 2-2 berabere kalarak 1 puanı zor kurtaran Fenerbahçe ligin bu sezonki en dişli rakiplerinden İstanbul Başakşehir'i konuk edecek. Evinde 3 puanı alarak Spor Toto Süperlig puan durumu göz önüne alındığında 1.sırada 39 puanla yer alan Başakşehir'i mağlup ederek şampiyonluk yarışında 'bende varım' demek istiyor.

Turuncu Lacivertli Başakşehir futbolcuları ise Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenerek nağmalup oluşlarını devam ettirmek istiyor.

''YENİLMEYEN TAKIM YOKTUR, FENERBAHÇE İLE OYNAMAYAN TAKIM VARDIR''
Fenerbahçe her nasıl bir gidişat izlemekteyse nağmalup olan takımları yenmeyi %90 oranında başarmakta. Bir çok takımı nağmalup serisinden mahrum bırakan Fenerbahçe Kadıköy'de bunu daha çok yaparak sosyal medyada '' yenilmeyen takım yoktur, fenerbahçe ile oynamayan takım vardır'' sloganıyla öne çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.