Fenerbahçe Beko İspanya’da Çift Maç Haftasına Kötü Başladı

Fenerbahçe Beko İspanya’da Çift Maç Haftasına Kötü Başladı

Turkish Airlines Euroleague‘in 31. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko deplasmanda konuk olduğu Real Madrid karşısında 90-75’lik skorla kaybetti.

Turkish Airlines Euroleague‘in 31. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko deplasmanda konuk olduğu Real Madrid karşısında 90-75’lik skorla kaybetti.

Real Madrid bu sonuçla derecesini 22-9 yaparken, Fenerbahçe Beko ise 18-13’e geriledi.

Fenerbahçe, çift maç haftasının ikinci etabında yine İspanya’da bu kez Cazoo Baskonia’yla karşı karşıya gelecek.

Tempolu başlayan maçın ilk bölümünde ev sahibi kaçan, temsilcimiz kovalayan taraf olurken, Nick Calathes bu bölümde oldukça aktif bir performans ortaya koydu. İkinci çeyreğin başlarında fark çift hanelere çıksa da, Fenerbahçe buna çok çabuk reaksiyon gösterdi ve takip mesafesini korudu. Temsilcimiz, soyunma odasına 49-44 geride girdi.

Real Madrid devre boyunca 8-11 üç sayı isabetiyle oynarken, Fenerbahçe’de ise bu rakam 6-13’dü. Temsilcimizde Nick Calathes ve Nigel Hayes 10’ar sayıyla çift haneleri görürken, ev sahibinde Dzanan Musa 10 sayıyla oynadı.

Üçüncü çeyreğe yine hareketli başlayan ev sahibi, farkı çift hanelere çıkartırken, girmesi imkansız denecek üçlükleri de sokmaya başladı. Temsilcimiz, bu bölümde hücumda tutuk bir görüntü verdi. Real Madrid, son çeyreğe 68-58’lik avantajla girdi.

Son çeyrekte temsilcimizin dönüş çabaları sonuç vermezken, Real Madrid skordaki üstünlüğünü korudu ve taraftarı önünde galibiyete uzandı.

Real Madrid’te Dzanan Musa 16 sayı-2 ribaunt, Guerschon Yabusele 9 sayı-5 ribaunt, Gabriel Deck 6 sayı-8 ribaunt, Vincent Poirier 11 sayı-4 ribaunt, Adam Hanga 11 sayı-7 asist, Petr Cornelie 9 sayı ve Sergio Rodriguez 5 sayı-5 asist yaptı.

Fenerbahçe Beko’da Nigel Hayes 17 sayı-5 ribaunt, Nick Calathes 12 sayı-6 asist, Marko Guduric 10 sayı-3 asist, Devin Booker 9 sayı-3 ribaunt, Johnathan Motley 6 sayı-4 ribaunt, Tony Jekiri 6 sayı-6 ribaunt, Tarık Biberovic 7 sayı-2 ribaunt ve Tyler Dorsey 6 sayı yaptı.

1. Periyot: 24-21
2. Periyot: 25-23
3. Periyot: 19-14
4. Periyot: 22-17

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.