Fenerbahçe Beşiktaş maçı kaç kaç bitti, canlı anlatımı ve maç sonucu

Fenerbahçe Beşiktaş maçı kaç kaç bitti, canlı anlatımı ve maç sonucu

Spor Toto Süper Lig'de 6.hafta maçı bugün oynanan Fenerbahçe Beşiktaş maçı ile başladı. Peki maç kaç kaç bitti? Detaylar haberimizde...

Spor Toto Süper Lig'de 6.hafta maçı bugün oynanan Fenerbahçe Beşiktaş maçı ile başladı. Peki maç kaç kaç bitti? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe takımının oynadığı son 6 maçta 2.5 üstü gol oldu.
Fenerbahçe son 8 maçında ve Beşiktaş son 14 maçında en az bir gol attı.
Beşiktaş takımının oynadığı son 3 maçta beraberlik çıkmadı.
Beşiktaş son 3 maçını kazandı.
Beşiktaş son 10 maçında namağlup.
Fenerbahçe takımının son 3 maçından beraberlik çıkmadı.

Maç: Fenerbahçe - Beşiktaş : 2-1 Sona Erdi.

Saat: 19:30

Yayın: BeinSports

Maçın Canlı Anlatımı: 

90+6'

Hakem saatini kontrol ediyor ve maçı bitiren düdüğü çalıyor.

90+5'

Alvaro Negredo (Beşiktaş) için sarı kart kararı verildi.

90+3'

Ryan Babel (Beşiktaş) oyun kurallarını çiğniyor ve sarı kartı görüyor.

90+3'

Fenerbahçe köşe vuruşunu kısa pasla kullanıyor. Oyuncu topu hemen en yakındaki takım arkadaşına gönderiyor.

90+2'

Mehmet Topal (Fenerbahçe) topu aradan gönderemiyor ve atak kesiliyor. Fenerbahçe korner kazanıyor.

90'

5 ek süre uzatma olarak oynanacak.

89'

Hakemin kararına itiraz etmek herhangi bir sonuç vermeyecek. Ismail Koybasi (Fenerbahçe) tehlikeli müdahalesinin ardından kırmızı kartı görüyor.

88'

Gol! Ryan Babel (Beşiktaş) topu ağlara göndererek şut becerilerini gözler önüne seriyor.

86'

Vincent Janssen (Fenerbahçe) penaltı noktasından soğukkanlılıkla topu kaleye gönderiyor. İsabetli vuruş sol direğin dibinden ağlarla buluşuyor ve kaleciyi çaresiz bırakıyor.

86'

Atiba Hutchinson (Beşiktaş) sarı kartı görülüyor ve bu ikinci sarı kartı olduğundan hakem Ali Palabiyik oyuncuyu kırmızı kartla oyundan atıyor.

86'

Atiba Hutchinson (Beşiktaş) ceza sahası içinde elle oynadı.

81'

Oyuncu değişikliği yapılıyor. Gary Medel oyundan çıkarken Tolgay Arslan (Beşiktaş) oyuna giriyor.

80'

Dusko Tosic (Beşiktaş) yaptığı müdahaleden dolayı bir sarı kart gördü ve oyuncu hakemin bu kararına oldukça sinirlendi. Acımasız bir karar.

78'

Teknik direktör oyuncu değişikliği yapmaya karar veriyor ve Cenk Tosun çıkarken Jeremain Lens (Beşiktaş) oyunda.

78'

Teknik direktör oyuncu değişikliği yapmaya karar veriyor ve Cenk Tosun çıkarken Jeremain Lens (Beşiktaş) oyunda.

78'

Sarı kartı gören oyuncu Alper Potuk (Fenerbahçe) oluyor.

77'

Oguzhan Ozyakup (Beşiktaş) korneri kullanıyor, ancak her an tetikte olan rakip defans topu uzaklaştırıyor.

76'

Alvaro Negredo (Beşiktaş) uzun bir pas atıyor, ancak bu pas takım arkadaşlarına ulaşacak kadar güçlü olmadığından rakip defans oyuncuları topu kontrol ediyor. Hakem köşe vuruşunu işaret ediyor, Beşiktaş bu vuruşu kullanacak.

75'

Oguzhan Ozyakup (Beşiktaş) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak top defans oyuncularını arasına gidiyor ve top uzaklaştırılıyor.

75'

Aykut Kocaman oyuncu değişikliği yapmaya hazırlanıyor. Hasan Ali Kaldirim yerine Ismail Koybasi (Fenerbahçe) oyuna giriyor.

75'

Hasan Ali Kaldirim (Fenerbahçe) kendisine yapılan müdahaleden dolayı sakatlandı. Oyuncuya sağlık ekibi gerekli müdahaleyi yapacak.

74'

Atiba Hutchinson (Beşiktaş) tarafından ceza sahasına havadan yapılan orta başarısız oluyor ve rakip defans topa sahip oluyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgileri geçti. Beşiktaş köşe vuruşu kullanacak.

73'

Vincent Janssen (Fenerbahçe) ceza sahasında kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve kaleciyle karşı karşıya kalıyor. Oyuncunun sağ alt köşeye yaptığı vuruş oldukça zayıf oluyor ve kaleci Fabricio kolay bir kurtarış yapıyor.

70'

Cenk Tosun (Beşiktaş) rakibinden topu almak için çok sert bir hareket yapıyor ve Ali Palabiyik düdüğünü çalıyor.

69'

Oyuncu değişikliği yapılacak. Alper Potuk (Fenerbahçe) oyuna girmeye hazırlanırken, Mathieu Valbuena saha kenarına geliyor.

66'

Oguzhan Ozyakup (Beşiktaş) tarafından kullanılan serbest vuruştan hiçbir sonuç çıkmıyor. Hazırlıklı olan defans oyuncuları bu topu kesiyor.

66'

Pepe (Beşiktaş) köşe vuruşunda yükselerek kaleye doğru bir kafa vuruşu yapıyor, ancak oyucunun sol üst köşeye yaptığı bu vuruşu kaleci Idriss Carlos Kameni çıkartıyor. Beşiktaş köşe vuruşu kullanacak.

65'

Korner. Beşiktaş bu duran top fırsatından yararlanmaya çalışacak.

65'

Oguzhan Ozyakup (Beşiktaş) ceza sahasına çok güzel bir orta yapıyor. Rakip defans topu güvenli bölgeye uzaklaştırmayı başarıyor.

63'

Önemli bir pozisyon. Alvaro Negredo (Beşiktaş) hücumdayken faul yapıyor. Ali Palabiyik pozisyonu yakından görüyor ve düdüğünü çalıyor. Alvaro Negredo (Beşiktaş) itiraz ediyor, ancak hakemin kararı değişmeyecek.

61'

Alvaro Negredo (Beşiktaş) tarafından atılan gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi!

58'

Oyuncu değişikliği. Alvaro Negredo (Beşiktaş), Anderson Talisca yerine oyuna giriyor.

57'

Vincent Janssen (Fenerbahçe) için bir kez daha ofsayt bayrağı kalkıyor. Oldukça zor bir karardı.

55'

Anderson Talisca (Beşiktaş) ceza sahasına güzel bir top göndererek topu Caner Erkin ile buluşturmaya çalışıyor, ancak oyuncu topla buluşamıyor.

54'

Anderson Talisca (Beşiktaş) basit bir faule mahal veriyor. Hakem Ali Palabiyik pozisyona çok yakın.

53'

Ceza sahasına gönderilen güzel pasın sonucunda Ozan Tufan (Fenerbahçe) topla buluşuyor, oyuncu ölçe biçe şutunu çekiyor, ancak istediği vuruşu yapamıyor ve top az farkla sağdan dışarı gidiyor. Bu gerçekten çok önemli bir pozisyondu!

51'

Büyük şanssızlık! Ryan Babel (Beşiktaş) ceza sahası içine bir pas gönderiyor, ancak Idriss Carlos Kameni yerinde bir reaksiyonla topu atağı savuşturuyor.

49'

Vincent Janssen (Fenerbahçe) rakip ceza sahasına agresif bir şekilde giriyor ve faul yapıyor. Pozisyona çok yakı olan hakem düdüğünü çalıyor.

46'

İkinci yarıda oyuncu değişikliği gerçekleşecek. Aykut Kocaman, Mehmet Ekici (Fenerbahçe) tarafından ortaya konan performanstan memnun kalmıyor. Mehmet Topal oyuna giriyor.

46'

İkinci yarı az önce başladı.

45+4'

Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.

45+2'

Beşiktaş köşe vuruşunu kullanıyor, ancak kornerden gol bulma hayalleri defansın topu uzaklaştırmasıyla son buluyor.

45+1'

Anderson Talisca (Beşiktaş) tarafından tehlikeli bir noktadan kullanılan serbest vuruş rakip defans oyuncularından birisine çarpıyor ve oyuncu topu uzaklaştırıyor.

45'

Neto (Fenerbahçe) yaptığı sert hareketin ardından kırmızı kartla cezalandırılıyor. Maç onun için sona erdi.

43'

Ricardo Quaresma (Beşiktaş) çok daha dikkatli olmalıydı. Oyuncu çok sert bir faul yapıyor ve ikinci sarı kartını görerek oyundan atılıyor!

41'

Ricardo Quaresma (Beşiktaş) rakibini düşürdüğü için sarı kartı görüyor. Hakem Ali Palabiyik tarafından verilen karar açık seçik ortada.

40'

Ali Palabiyik oyunu durduruyor. Pepe (Beşiktaş) topu almak için gereğinden sert bir müdahalede bulunuyor ve faul yapıyor.

39'

Vincent Janssen (Fenerbahçe) kendisini bir anda rakip defansın arkasında buldu ve oyun ofsayttan dolayı durdu.

36'

Atiba Hutchinson (Beşiktaş) yaptığı sert müdahalenin ardından uyarıldı. Sarı kart.

34'

Ozan Tufan (Fenerbahçe) soğukkanlılığını koruyamadı ve ceza sahası içerisinde yakaladığı uygun fırsattan yararlanamadı. Oyuncunun çektiği şut üst direğin hemen üzerinden auta gitti.

32'

Atiba Hutchinson (Beşiktaş) diğer oyunculardan daha yükseğe çıkarak isabetli ortaya yaptığı kafa vuruşuyla topu kaleye gönderiyor. Oyuncunun kafa vuruşunda top az farkla sağdan dışarı gidiyor.

30'

Mehmet Ekici (Fenerbahçe) maçta ilk sarı kartını görüyor.

29'

Ryan Babel (Beşiktaş) rakibine çirkin bir müdahalede bulunuyor, ancak hakem pozisyona müdahale etmiyor.

27'

Ozan Tufan (Fenerbahçe) soğukkanlılığını korumalı, bu yaptıkları çok aşırı! Oyuncu sert bir şekilde rakibinden topu alıyor ve hakem Ali Palabiyik düdüğünü çalarak faulü belirlemek zorunda kalıyor.

26'

Caner Erkin (Beşiktaş) uzun bir top gönderiyor, ancak Idriss Carlos Kameni topu rahatlıkla kontrol ediyor.

23'

Sarı kart Vincent Janssen (Fenerbahçe) için gösteriliyor.

23'

Oguzhan Ozyakup (Beşiktaş) sarı kart gördü.

20'

Giuliano (Fenerbahçe) penaltı noktasından soğukkanlılıkla topu kaleye gönderiyor. İsabetli vuruş sol direğin dibinden ağlarla buluşuyor ve kaleciyi çaresiz bırakıyor.

20'

Ve gol! Penaltı vuruşundan yararlanan oyuncu Giuliano (Fenerbahçe).

20'

Giuliano (Fenerbahçe) penaltı vuruşunu kullanmak üzere ceza alanına doğru ilerliyor.

20'

Ali Palabiyik oyunu durduruyor. Gary Medel (Beşiktaş) bir taktik faul yapıyor. Fenerbahçe penaltıdan gol kaydetme fırsatı kazanıyor.

17'

Ricardo Quaresma (Beşiktaş) tarafından uzak mesafeden şut üstten dışarı gidiyor.

15'

Neto (Fenerbahçe) köşe vuruşundan yapılan ortada penaltı noktası civarından topla buluşuyor, ancak oyuncunun yaptığı kafa vuruşunda top çok az farkla sağdan dışarı gidiyor.

14'

Mauricio Isla (Fenerbahçe) ceza sahasına yaptığı güzel ortada takım arkadaşlarından birisine kafa vuruşu yapması için pozisyon hazırlamak istiyor. Ancak rakip defans forvet oyuncularından daha yükseğe sıçrıyor ve tehlikeyi engelliyor. Fenerbahçe köşe vuruşu kullanacak.

14'

Ricardo Quaresma (Beşiktaş) serbest vuruştan bir orta gönderiyor ancak kaleci Idriss Carlos Kameni pozisyonu iyi okuyor ve topu alıyor.

13'

Anderson Talisca (Beşiktaş) tarafından ceza sahasına havadan gönderilen güzel pasta rakip defans oyuncuları araya girerek tehlikeyi uzaklaştırıyor. Beşiktaş oyuncuları güzel bir iş çıkartıyor ve köşe vuruşu kazanıyor.

11'

Mathieu Valbuena (Fenerbahçe) korneri kullanıyor, ancak rakip defans topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

10'

Souza (Fenerbahçe) sol alt köşeye güzel bir şut gönderiyor, ancak kaleci uzanarak topun ağlarla buluşmasını engelliyor. Hakem köşe gönderini işaret ediyor. Fenerbahçe korner kazandı.

9'

Mathieu Valbuena (Fenerbahçe) köşe vuruşundan orta yapıyor, ancak buna hazırlıklı olan kaleci Fabricio topu yumruklayarak uzaklaştırıyor.

9'

Rakip defans topa sahip oluyor ve Mehmet Ekici (Fenerbahçe) tarafından havadan yapılan ortadan doğan tehlikeyi geçiştiriyor. Top oyun alanını terk ediyor ve yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor. Fenerbahçe korneri kullanacak olan taraf.

7'

Mathieu Valbuena (Fenerbahçe) tarafından kullanılan köşe vuruşu rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.

6'

Vincent Janssen (Fenerbahçe) topu ceza sahası içindeki arkadaşlarıyla buluşturamıyor ve pas rakip tarafından engelleniyor. Yardımcı hakemin kararı doğru ve Fenerbahçe köşe vuruşu kullanacak.

3'

Beşiktaş köşe vuruşunu gole çeviremiyor. Bu pozisyonda hazırlıklı olan defans oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırıyor.

2'

Ryan Babel (Beşiktaş) topu ceza sahasına doğru gönderiyor, ancak rakip defans oyuncularından birisi hızlı bir reaksiyonla topu uzaklaştırıyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgiyi geçti. Beşiktaş lehine köşe vuruşu kararı verildi.

1'

İlk yarı az önce başladı.

 

Fenerbahçe takımı oyuncuları başlama vuruşunu yapacak.

 

Bugün maçı Ali Palabiyik yönetecek.

 

İyi günler sevgili spor severler, canlı yorum bölümümüze hoş geldiniz. Karşılaşma boyunca size mümkün olduğunca maçtaki tüm detayları aktarmaya çalışacağız.

 

Son karşılaşmaları: FENERBAHÇE

17.09.17SLAlanyasporFenerbahçe1 : 4 
09.09.17SLFenerbahçeBaşakşehir2 : 3 
27.08.17SLGençlerbirliğiFenerbahçe1 : 2 
24.08.17ELFenerbahçeVardar1 : 2 
20.08.17SLFenerbahçeTrabzonspor2 : 2 

Son karşılaşmaları: BEŞİKTAŞ

18.09.17SL BeşiktaşKonyaspor 2:0 
13.09.17CLFC PortoBeşiktaş1 :3
09.09.17SLKarabüksporBeşiktaş0 : 1
02.09.17CFBeşiktaşKayserispor1 : 1
26.08.17SLBeşiktaşBursaspor2 : 1

İki takım arasındaki karşılaşmalar: FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ

07.05.17SLBeşiktaşFenerbahçe 1:1 
05.02.17CUPBeşiktaşFenerbahçe 0:1 
03.12.16SLFenerbahçeBeşiktaş 0:0 
29.02.16SLFenerbahçeBeşiktaş 2:0 
27.09.15SLBeşiktaşFenerbahçe 3:2 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.