Galaxy S7 Edge Bir Yeni Güncelleme Daha Aldı

Galaxy S7 Edge Bir Yeni Güncelleme Daha Aldı

Galaxy S7 Edge modellerine yeni güncellemeler göndermeye devam eden Samsung Mobile yeni akıllı cep telefonlarında yer verdiği özellikler arasında Note 7 özellikleri direkt olarak güncelleme yolu ile Galaxy S7 Edge kullanıcılarına sunmaya başladı.

Galaxy S7 Edge modellerinin son bir kaç aydır satışlarında yaşanan ciddi düşüşler dolayısı ile Note 7 modellerini piyasaya sunmaya hazırlanan ve sunmasının bir kaç hafta sonrasında patlama haberleri dolayısı ile cihazlarını geri çekmek zorunda kalmıştı ve 20 milyar dolarlık bir zarar etmeye başlamıştı.

Şirketin son olarak yeni cihazlarını tanıtmasının ardından tamamen üretimi durdurması kararı alması ve gelen son özelliklerin bir süre hiçbir cihazda yer almayacak olması ve herhangi bir üst düzey farklı cihazın olmaması dolayısı ile satış stratejisini bozarak S7 Edge modellerine vermek zorunda kalmıştı.

S7 Edge modellerine gelen yeni güncelleme sayesinde hem daha fazla yeni özellikler, hem daha kaliteli bir cihaz yapısı ortaya çıkarken cihazlara daha önce güncelleme verilmemesinden ötürü büyük bir soruna neden olduğu ifade edilmekte. Kullanıcılar akıllı cep telefonlarına sonradan gelen bu güncellemelerin daha önce neden verilmediğinden dolayı Samsung hakkında şimdiden bazı iddialarda bulunmuş durumdalar. Son olarak ise cihazlarınızı yazılımsal güncelleme menüsü altından direkt olarak güncellemeyi denetle diyerek güncellemeye başlayabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.