Giresunspor'un Transfer Yapabilmesinin Formülü!

Giresunspor'un Transfer Yapabilmesinin Formülü!

Giresunspor’un mücadele ettiği 1. Lig’de kalabilmesi için ara transferde kadrosuna takviye yapmaktan başka alternatifi bulunmuyor. Şu anda transfer tahtası kapalı olan Çotanakların, transfer yasağını kaldırabilmesi için önünde üç seçenekli bir çözüm yolu

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da, transfer yasağının kaldırılmasına yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor.

Giresunspor yönetimi, ara transferde transfer yasağını kaldırıp kadroya takviye yapabilmek için kaynak arayışlarını sürdürüyor.

Transfer yasağını kaldırabilmesi için eski futbolculara yaklaşık 120 milyon Türk Lirası ödeme yapması gereken Giresunspor’da, bir yandan yeşil beyazlı kulüpten alacağı bulunan futbolcularla görüşmeler sürerken diğer taraftan da ödemelere kaynak oluşturmak için çeşitli formüller üretilmeye çalışılıyor.

Hakan Karaahmet başkanlığı döneminden bankalara olan borcu kapattıklarını daha önce kamuoyuna açıklayan Giresunspor yönetimi, transfer yasağını kaldırabilmek için gereken paranın bir miktarını yeni bir kredi ile çözmeye çalışıyor.

Yeşil beyazlı idarecilerin kalan paranın bir miktarını yönetim desteğiyle bir kısmını da futbolcu satarak karşılamaya yönelik çalıştıkları biliniyor.

Giresunspor’da Kadir Seven’e, Erkan Anapa’ya ve Şahin Dik’e ciddi teklifler olduğu biliniyor.

Bu üç oyuncuya ligin devre arasında iyi bir teklif gelmesi halinde Giresunspor yönetiminin yapılacak teklife hem Giresunspor’un hem de futbolcuların menfaatleri çerçevesinde olumlu cevap verebileceği değerlendiriliyor.

Yeşil beyazlı camia ise transfer yasağının kaldırılıp Giresunspor’a ligde kalması adına bir umut ışığı yakılmasına yönelik yapılan çalışmaların olumlu sonuçlanması için adeta dua ediyor.

Mehmet Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.