GOMİS’E TEKLİF YAĞIYOR

GOMİS’E TEKLİF YAĞIYOR

Golcü arayışlarını sürdüren Antalyaspor’un hedefinde yer alan Bafetimbi Gomis’in talipleri artıyor.

Golcü arayışlarını sürdüren Antalyaspor’un hedefinde yer alan Bafetimbi Gomis’in talipleri artıyor. Golcü oyuncunun gönlündeki takım olan Galatasaray’da Başkan Burak Elmas, ilgilerinin olduğunu resmen açıklarken, Fransa’dan St. Etienne’in de devrede olduğu ifade edildi. 3 yıldır formasını giydiği Al Hilal’den ayrılığını duyuran Fransız yıldıza Katar ekiplerinden Al Rayyan’ın da talip olduğu dış basına yansıyan detaylar arasında yerini aldı.

YÜKSEK MAAŞ İSTİYOR

Transferini bitirmeye en yakın takım Galatasaray olurken, Antalyaspor’un elini kolunu bağlayan en önemli sorun olarak Gomis’in yüksek maaş beklentisi gösteriliyor. Gomis ile birlikte ses getirecek birkaç futbolcuyla daha görüşme halinde olan Kırmızı-Beyazlılar, transferi bitirebilmek için sponsor çalışmalarını da sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.