Google Donanımsal Gücünü Daha Fazla Arttırıyor!

Google Donanımsal Gücünü Daha Fazla Arttırıyor!

Google her geçen gün daha fazla kar etmek adına yeni donanımsal aksamlar ve yenilikler yapmaya devam ediyor, gelen son açıklamalara göre şirketin yeni donanımsal ürünler geliştirme peşinde olduğu da ifade edilmekte.

Dünyanın en büyük sızıntı kaynaklarından bir tanesi olan Evan Blass adlı Twitter kullanıcısı Google tarafından yeni donanımsal aksamların tanıtılacak olduğunu ve şuan şirket tarafından geliştirilmeye devam edildiğini vurguladı. Her sene daha farklı teknolojiler sunan Google bu sene sunduğu teknolojileri arasına Google Wifi, Google Gear gibi bir takım yeni özellikler eklemişti.

Şirketin cihazlarında yer verecek olduğu yeni özellikler hakkında her ne kadar bilgi vermeyen sızıntı kaynağı Gear VR benzeri sanal gerçeklik gözlüğü, Wifi hakkında tanıtılan donanımlar gibi bir takım yeniliklerin fiyatları bakımından zengin bir fiyata sahip olacak olduğunu ifade etti. Facebook ve diğer şirketlerinde son zamanlarda donanımsal aksamlar üretmesi sonucunda piyasada fazlası ile satış yapan bilindik şirketlerin bundan sonra daha az satış yapmasının söz konusu olabileceği de ifade edilmekte ve açıklanmakta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.