Ali İhsan DİLMEN

Ali İhsan DİLMEN

Haddini bilmezlere Devlet Cumhurundur

Osman Pamukoğlu isimli müptezel general iddialar doğru ise askerleri arasında ailesinde başörtülü askerin olmamasıyla gurur duyduğunu açıklamış. Doğrusu böylesi müptezel generallerin veya milletin ordusunun her kademesinde görev yapanların varlığından tiksiniyorum. Milletin parasıyla geçinip millete hakaret eden her kim varsa ve görevi ne olursa olsun varlıklarını ve onları milletin başına görevli tayin edenleri lanetliyorum. Varlıkları utanç duymak için yeterlidir. Böyleleri bir daha hiç bir resmi göreve getirilmemelidir.

Haddini bilmezlere Devlet cumhurundur. Cumhurun büyük çoğunluğu aksini söylemedikçe müslümandır. Egemenlik Cumhurun dolayısıyla müslümanlarındır. Her kim cemaati, grubu, tarikatı adına devleti ele geçirmek gibi densiz bir düşünce taşıyorsa irade hırsızıdır. Hırsızın hükmü bellidir. Bu suç manevi şallarla örtülemez. Devlet yönetmek isteyen parti kuracak cumhurdan onay alacak. Lamı cimi yok!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum