Hadise'nin 'Murat Boz' Paylaşımı Aslı Enver'i Sinirlendirecek

Hadise'nin 'Murat Boz' Paylaşımı Aslı Enver'i Sinirlendirecek

Hadise sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafa Murat Boz'un yanağını sıkıyordu.Fotoğrafın altına yaptığı yorumda ise "Evet aramızda tam 6 yaş fark var", yazdı.

TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye müzik yarışmasında jürilik yapan Murat Boz'a sık sık aşkını dile getiren Hadise'den skandal bir paylaşım...

Murat Boz'lu Paylaşım

Murat Boz-Aslı Enver birlikteliği başladıktan sonra bile her bulduğu fırsatta Murat Boz'a olan ilgisini belli eden Hadise,sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adını sık sık magazin haberlerinde duyuruyor.Dün yayımlanan programda şarkıcı Murat'ın Hadise'nin yanaklarını sıkarken çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Hadise,fotoğrafın altına  "Evet aramızda tam 6 yaş fark var" yazdı.

Hadise'nin Paylaştığı Fotoğraf İçin Tıklayın

Aslı Enver fotoğrafa henüz tepki göstermedi.Hadise'nin takipçileri arasında yer alan oyuncu Enver'in fotoğraf hakkında herhangi bir yorum yapmaması "Murat Boz'u kıskandı mı?" sorularını akıllara getirdi.

Diğer yandan ise,Murat Boz Kıbrıs'ta verdiği konser sırasında,Janti albümünde yer alan şarkılardan biri olan ve Ebru Gündeş ile birlikte seslendirdiği "Gün Ağardı" şarkısına klip hazırlığının olduğu haberini verdi.Klip ile ilgili fazla bilgi paylaşmayan başarılı şarkısı Boz,klipte hayranlarının sürprizler ile karşılaşacağını belirtti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.