Hep CHP ye ve İp"cilere soruyoruz, Hdp ittifakına ne diyorsunuz diye...

Kürtlere soran yok! Aklı başında azıcık feraset sahibi bir Kürt, ister HDP seçmeni olsun isterse olmasın CHP"ye nasıl olacak da oy verecek?

Koca bir asır Kürt halkını asimile edebilmek adına onca zulüm üreten zihniyetin kurucusu olan siyasi kuruma hangi vicdanlı Kürt vatandaş oy verebilir?

Kürt halkına ana dlini konuşmayı yasaklayan, Kürt realitesini reddeden ve Kürtlere ll.sınıf muamelesi yapan CHP zihniyetine oy vermeden önce,

CHP"nin bugüne kadar güneydoğu anadolu bölgesinde niye örgütlenmediğini sormayacaklar mı?

Cumhuriyet döneminde altı tanesi kapsamlı olmak üzere toplamda 24 kere tekrarlanan kürt isyanının gerekçesinin ne ve muhatabının kim olduğunu bilmiyorlar mı?

Bilmiyorlarsa eğer CHP parti meclisi üyelerinin ve kurumsal zihniyetinin Kürt halkına bakış bakış açısını bir kez daha hatırlatalım.

Bakalım bu seçimde özellikle Van"lı vatandaşlarımız kendilerinden oy isteyen HDP yöneticilerine ne diyecekler?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.