Huawei Mate 9 ve Mate 9 Pro için Android 8.0 Oreo çıktı

Huawei Mate 9 ve Mate 9 Pro için Android 8.0 Oreo çıktı

Huawei, geçtiğimiz yılın amiral gemisi modelleri olan Mate 9 ve Mate 9 Pro için Android 8.0 Oreo güncellemesini yayınladı.

Huawei, güncellemeler konusunda elini hızlı tutmaya devam ediyor. Huawei, geçtiğimiz yılın amiral gemisi modelleri olan Mate 9 ve Mate 9 Pro için Android 8.0 Oreo güncellemesini bugün indirime sundu.

Huawei'nin geliştirdiği EMUI 8.0 arayüzü ile gelen Android Oreo güncellemesi, sistemdeki hataları düzeltmenin yanında performans iyileştirmeleri de sunuyor.

Mate 9 MHA-AL00, Mate 9 Full Netcom Version MHA-TL00, Mate 9 Pro Full Netcom Version LON-AL00 ve Mate 9 Porsche Edition için indirime sunulan Oreo güncellemesi ile resim içinde resim yani PiP özelliği de kullanıma sunuluyor.

Güncelleme ile akıllı çözünürlükçift Bluetooth cihaza bağlanma özelliği, dinamikduvar kağıtları ve özelleştirilebilir navigasyon çubuğu gibi yeni özellikler geliyor.

Henüz ülkemizde indirime sunulmayan güncelleme, Aralık ayının sonlarına doğru Türkiye'ye de gelecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.