Instagram canlı yayın özelliği nasıl kullanılacak?

Instagram canlı yayın özelliği nasıl kullanılacak?

Instagram yakın zaman sonrasında yeni bir takım canlı yayın özelliklerini kullanıcılarına sunmaya başlayacak, sunacak olduğu yeni özellikler kullanıcıları tarafından fazlası ile sevilecek olan Instagram'ın yeni özellikleri neler olacak?

Instagram yeni sunacak olduğu canlı yayın özellikleri ile beraber dikkat çekerken kullanıcıların yeni özellikler arasında en dikkat çekici özellik olarak canlı yayın özelliği yer alacak, canlı yayın özelliği sayesinde dikkatleri üzerine çekecek olan uygulama ve Instagram canlı yayın özelliğini özellikle gelecek ay kullanıcılarına sunması bekleniyor.

Kullanıcıların uygulama açısından sunulacak olan canlı yayın özelliğinin Periscope tarafından sunulan hizmet ile birebir aynı benzer özellikler sunması söz konusu olmasına rağmen canlı yayın özelliğinin genel olarak ''ınsta go'' butonuna basılması durumunda başlayacak olduğu, yeni güncelleme sayesinde kullanıcılara sunulacak olan yeni hizmetin fazlası ile beğenilecek olduğu ve kullanıcıların belirli bir limite kadar herhangi bir canlı yayında aksama sorunları yaşamayacak olduğu ifade edilmekte. Kullanıcıların yeni özelliği kısa vadede kullanmasının söz konusu olduğunu da ifade etmek gerekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.