iOS 10.0.3 güncellemesi kullanıcıları sevindirdi!

iOS 10.0.3 güncellemesi kullanıcıları sevindirdi!

iOS 10.0.3 güncellemesi ile beraber cihazlarının daha iyi çalıştığını ifade eden Apple kullanıcıları güncelleme ile beraber kullanıcıların daha düzgün bir yapıya sahip olduğunu ifade etti.

Kullanıcıların uzun süredir yaşadığı sorunlardan bir tanesi olan güncelleme sorunları Apple tarafından 7 ve 7 Plus modellerinin tanıtılmasının hemen ardından ardı arkası kesilmeyen yeni güncellemeler yayınlanmaya başlamıştı. Bu güncellemeler her geçen gün daha fazla kullanıcının merak içerisinde yüklediği ve içeriğini merak ettiği güncellemelerden bir tanesi haline gelirken son gelen açıklamalarda ise iOS 10.0.3 güncellemesinin kullanıcıları memnun ettiği ifade edildi.

Kullanıcılar kamera ve diğer bazı sorunların çözülmesinin hemen ardından daha çok memnun olduklarını ifade ederken, bir taraftan 7 ve 7 Plus modellerini kullanmayan diğer kullanıcılar iOS 10.0.3 güncellemesinin sadece 7 ve 7 Plus modellerine özel olarak verilmesinin Apple tarafından her zaman olduğu gibi yapılan bir ayrımcılık olduğunu ve bunun tamamı ile kullanıcılara hakaret olduğu şeklinde değerlendirdi. Kullanıcıların iOS 10.0.3 güncellemesi sonucunda cihazlarında olan tüm sorunların tek tek çözüldüğünü hatırlatalım.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.