iPhone 7 ''32 GB'' Yavaş Dosya Aktarımı İle Çıldırtıyor!

iPhone 7 ''32 GB'' Yavaş Dosya Aktarımı İle Çıldırtıyor!

iPhone 7 alacaksınız ancak 32 GB modeline paranız yetiyor, o halde şimdiden veri depolama konusunda ve hız konusunda korkmaya başlayın. Zira iPhone 7 32 GB modeli ile beraber kullanıcıları krize sokuyor.

Apple'ın çok kısa bir süre öncesinde tanıttığı akıllı cep telefonu iPhone 7 modellerine fazlası ile ilgi duyulmaya başlanmıştı, son olarak ise şirketin yeni cihazlarında yer alacak olan 32 GB depolama alanında bir takım sorunlar olabilecek olduğu ancak bu sorıunların kullanıcıları herhangi bir şekilde etkilemeyecek oldukları iddia edilmişti. 

Görünen o ki iPhone 7 32 GB modelleri hem veri depolama sıkıntısı hemde ciddi bir veri aktarım hızı sorunu yaşıyor, telefon içerisinde WhatsApp üzerinden fotoğraf gönderecek olduğunuzda dahi kısa süreli bir beklemek zorunda kalıyor ve bu verileri özellikle PC üzerinden paylaşmak isterseniz yavaşlıkta sınırlar ve rekorlar zorlanıyor. Apple tarihinde en yavaş akıllı telefon olarak kayıtlara geçmesi beklenen ve teknolojinin kullanılmadığı bir cihaz olarak kayıtlara geçen iPhone 7 modellerinin kullancılar tarafından fark edilmese direkt olarak satın alınabilecek bir model olduğu ifade ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.