iPhone 7 Home Tuşunda Bozulma!

iPhone 7 Home Tuşunda Bozulma!

iPhone 7 modellerinde yer alan bir takım yeni özellikler her geçen gün kendisini göstermeye devam ediyor, ancak gelen bilgilere göre iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde yer verilecek olan yeni home tuşu bozulmaya meyil..

Kullanıcılar eğer cihazlarını uzun süre boyunca kullanmakz zorunda kalırlar ise cihazlarından home tuşu sorunu yaşayacak olduklarını kabul ederek satın almalarını ve cihazlarında home tuşunda olası bir durum olması durumunda Apple tarafından gereken desteği alacak olduklarına da değinildi.

Apple'ın akıllı cep telefon serisinde yer verecek olduğu ürün özelliklerinde özellikle meydana gelecek olan ciddi yenilemeler sayesinde yeni ve daha başarılı adımlar atmasının söz konusu olması bekleniyordu, şirketin son seri iPhone 7 cihazlarında ise bu tarz home tuşunda bir problemin olası akıllarda büyük soru işaretlerine neden olurken şirket tarafından bu gibi benzer sorunlar ile başa nasıl çıkılacak olduğu konusunda büyük bir merak hakim.Son olarak ise iPhone 7 modellerinde yer alacak olan ekran yapısının ve batarya yapısının herhangi bir sorunu olmadığı ve home tuşuna oranla sorunsuzluğunu kanıtlayan bir akıllı telefon olacak olduğu ifade edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.