iPhone 7 Patladı, Otomobilde Hasar Oluştu!

iPhone 7 Patladı, Otomobilde Hasar Oluştu!

Yabancı bir ülkede yaşayan sörf ile uğraşan bir vatandaşın iPhone 7 modelini satın aldığını ve arabası ile sahil kenarına giderek sörf yapmaya başladığını ancak arabasından dumanlar çıktığını görünce hemen arabasının yanına doğru koştuğunu açıkladı.

Kullanıcı bu durum karşısında iPhone 7 akıllı telefonunun üzerinde yer alan bir kaç parça kıyafeti hemen geri almaya çalışırken otomobilin patlama riski olması ve bir diğer yanma riski olması dolayısı ile alevler içerisinde kalan otomobilini kurtaramadığını açıkladı.

Bir çok insanın merakla satın aldığı ve Note 7 modellerinden hemen sonra yeni bir çığır açması planlanan iPhone 7 modellerinde patlama olaylarının sık sık yaşanması durumunda Apple tarafından da zarar edilmesinin an meselesi olduğu, yeni cihazlarda daha kaliteli ve daha aktif özelliklerin olması ancak buna rağmen modellerde yer alan bataryanın bir otomobili yakması ve çok ciddi maddi ve manevi hasarlara neden olması dolayısı ile bir an önce Apple tarafından gereken önlemlerin alınması gerektiğine değiniliyor. Bir çok kullanıcı ise cihazları bundan sonra suyun içerisine atacak ve yanından öyle ayrılacak olduklarını ifade ederek en etkili çözümün şuan için mizah anlamında bu şekilde olduğunu açıklıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.