iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Alınır Mı?

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Alınır Mı?

Apple'ın son seri modelleri olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri kullanıcılara sunulmaya başlandı, ancak kullanıcıların cihazlar hakkında merak ettikleri ve yaşadıkları sorunlar var mı? Bu soruya yanıt verilmeye de başlanmış durumda.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde yer verdiği üst seviye donanımsal özelliklerin yanı sıra alt seviye donanımsal özellikler ile beraber kullanıcılarına farklı özellikler sunan cihazın 32 GB modellerinin sorunlara neden olduğu ifade edilmekte, zira iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin 32 GB modellerinde yaşanan hafıza sorunlarının büyük bir kullanıcı sorunlarına neden oluyor olmasına karşın cihazlarda yer verilen Intel modemlerinde sorunlu olduğu ifade edilmekte.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus alınır mı? Alınmaz mı? Bu soru her ne kadar göreceli olmasına rağmen cihazların genel olarak herhangi bir sorunu olmadığından emin olmak için Türkiye'ye gelecek olan 2. parti serileri beklemekte fayda var, zira 1-2 ay sonrasında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin en az 128 GB modellerinin satın alınması büyük bir öneri olarak aklınızda duradursun, 32 GB modelinin ise satın alınmaması gerekiyor. Zira 32 GB hem depolama hem hafıza sorunları yaşatmasının söz konusu olduğu ifade edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.