iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Modellerine Talep Yağıyor!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Modellerine Talep Yağıyor!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerine yeni talepler yağmaya devam ediyor, son gelen kullanıcı verilerine göre kullanıcılar cihazdan fazlası ile memnun olduklarını sosyal medya ve bazı mecralarda ifade etmeye devam ediyor.

14 Ekim tarihi itibari ile beraber satışa sunulan Apple'ın yeni seri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinden gelen ilk kullanıcı verilerinin ve yorumlarının olumlu olduğu ifade ediliyor, özellikleri ile beraber Apple kullanıcılarının dikkatini çekmeye devam eden modellerin genel olarak herhangi bir sorunu olmadığı ancak home tuşu üzerinde yer alan bir takım sorunların ise kullanıcılar tarafından can sıkıcı bir nokta olduğuna değiniliyor.

Uzmanlara göre home tuşu üzerinde yer alan bu sorunun çözülmesi tamamı ile imkansız olurken kullanıcıların cihazlarından tam verim almaları için 128 GB modellerini satın almaları öneriliyor, zira kullanıcılar 32 GB modelinde 4K çekim sırasında cihazın haddinden daha fazla ısındığını ancak 128 GB ve 256 GB modellerinde bu ısınmanın daha hızlı bellek dolayısı ile yaşanmadığına değinmiş durumdalar. Kullanıcılara göre cihazlarda yer alan 4K kayıt özellikli kamera aşırı derece depolama alanı harcaması ve saniyede onlarca MB veri doldurması dolayısı ile kayıt hızından direkt olarak etkileniyor. Apple'ın bildiği bu durum şirket tarafından maliyeti düşürmek için yapılıyor ve kullanıcının yaşayacağı durumlar daha önceden biliniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.