iPhone Hackerların Saldırısından Sonra Gizli Özelliklerini Ortaya Çıkardı!

iPhone Hackerların Saldırısından Sonra Gizli Özelliklerini Ortaya Çıkardı!

Apple'ın bir hacker grubu tarafından yapılan saldırısından hemen sonra bir takım gizli kodlarının ortaya çıkarıldığı iPhone modellerinden yeni haberler gelmeye devam ediyor, son gelen haberlerde çift klavye özelliği ifade edilmekte.

Kullanıcılarına daha büyük ekranları uzun bir süredir sunmaya devam eden ve bunları Plus modelleri adı altında sunan Apple'ın aslında bir çok Android cihazda yer alan ''tek elle kullanım'' modunun iPhone modellerinde de olduğuna değinildi.

Uzmanların uzunca bir süredir uyardığı ve tekrarladığı patlama haberlerinin ardından büyük bir sorun yaşamaya devam eden teknoloji sektörü adeta kan kaybına devam ederken Türkiye ve dünyada alım gücünün her geçen gün daha fazla küresel sorunlar yaşaması dolayısı ile modellerin fiyatları da çok yüksek olarak belirlenmemişti. Apple'ın iPhone modellerinin hackerların saldırısından sonra ortaya çıkarılan tek elle kullanım özelliğinin özellikle klavye üzerinde çok daha rahat yazı yazma özelliği sunacak olduğu, bu yazı yazma özelliğinin genel olarak tek bir kullanıcı için gizli özellik sayesinde her bir kullanıcı tarafından kullanılmasının ilerleyen zamanlarda söz konusu olabilecek olduğu ifade ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.