IŞİD Ne Kadar Müslüman ?

İslamdini'ki sevgiyi ,saygıyı ,hoşgörüyü ve insana insan olduğu için değer vermeyi öngören bir dindir.Fakat öncelikle son 30-40 yıldır ortaya çıkan ve son bir kaç yıldır.Varlığını iyiden iyiye gösteren ALLAH'ın Yolunda ölümsüz ayeti kerimesini kendilerine göre değiştirip ALLAH'ın Yolunda öldürünüze dönüştürülen birileri ortaya çıktıki işte onlar islamın yüzüne atılan kocaman bir zifttir. Bu tur sözde islam fakat özde islamiyetle hiç bir alakası olmayan terör örgütlerinin başında bence IŞİD Gelir .

IŞİD'ki Bugün Ortadoğuda Kanı dökülen her müslüman, ezidi ve diğer dini inanışları olan butun halkların insanların böyle hunharca katledilmesinin en büyük musibetidir.Buda yetmiyormuş gibi islam dinini islamiyeti benimsemiyen herkese terörüzim islamiyet gibi gösterilmiştir . Oysaki çoğu islam aliminin üzerinde ittifak ettiği bir şey varki müslüman terörist teröristte müslüman olamaz. 

İşte Biz Müslümanlar olarak özümüzde böyleyiz.Ne acıdırki bunun olduğunu bilen dürüstler,iyiler malesef kötüler kadar cesur ve aktif olamıyorlar. Buradan Herkese seslenmek istiyorum Ne olur zülme uğrayan her kim varsa yanında duralım. Zaliminde karşısında olalım . Ben söylüyorum ve söylemeye devam edicem IŞİD Zalimdir. Ve Ona Destek veren her kim varsa oda zalimdende zalimdir.
Bütün Müslüman Kardeşlerime sesleniyorum neolur gerek türkiyede ve gerekse ortadoğuda yapılanlara sesszi kalmıyalım bir ve bütün olalım .

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum