İşte Beklenen Google Pixel ve Google Pixel XL

İşte Beklenen Google Pixel ve Google Pixel XL

Google Nexus'a veda ederken yeni telefonları Google Pixel ve Google Pixel XL' i tanıttı.

Google' ın uzun süredir üzerinde konuşulan ve cihazlar hakkında çok fazla söylenti ortaya atılan yeni akıllı telefonları resmi olarak tanıtıldı. Umulduğu gibi Google Pixel ve Google Pixel XL isimleriyle piyasaya çıkacak olan telefonlar, Android 7.1 ile birlikte geliyor.

Google Pixel

Google Pixel,  5 inç'lik bir Full HD bir ekran barındırıyor ve ekranda AMOLED teknolojisi kullanılıyor. Telefonda Snapdragon 821 işlemci ve bu işlemciyi destekleyen 4 GB lik RAM bulunuyor.

32 ve 128 GB' lik hafıza seçenekleri ile sunulan telefon, ayrıca microSD bellek kartı desteğide veriyor. Telefonda iki adet kamera bulunuyor. Ön kamera 8 megapiksel, arka kamera ise 12 megapiksel çözünürlük sonuyor.

USB Type-C arabirimi barındıran Google Pixel modeli 2.770 mAh batarya kapesitesine sahip.

Google Pixel XL

Google Pixel XL, XL takısındanda anlıyacağımız üzere Google Pixel'e göre biraz daha büyük. Cihaz 5.5 inç'lik bir ekrana ve ayrıca QHD çözünürlük bulunduruken ekranda AMOLED teknojisi kullanılıyor.

Pixel'de olduğu gibi Snapdragon 821 işlemci ve bu işlemciyi destekleyen 4 GB lik RAM bulunuyor. 32 GB ve 128 GB hafıza seçenekleri mevcut ayrıca microSD bellek kartı desteği barındırıyor.

Bu modelde 12 megapiksellik arka kamera çift LED flaş desteği veriyor. Ön kamera ise 8 megapiksellik çözünürlüğe sahip.

Google Pixel' e göre daha büyük olan 3.450 mAh'lık bir batarya kullanılmış ve bağlantı arabirimi olarak Google Pixel'deki gibi USB Type-C arabirimi barındırıyor.

Her iki cihazda da parmak izi okuyucu bulunuyor ve telefonların tahminen 20 Ekim'de raflarda yerini alması umuluyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.