Kara Sevda Dizisi , Kara Sevda Star'da Fragman 2-3

Kara Sevda Dizisi , Kara Sevda Star'da Fragman 2-3

Kara Sevda dizisi Eylül 2015 döneminde Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Dizinin çekimleri Zonguldak'ta bir maden ocağında yapılıyor. Dizinin fragmanı şimdiden çok ses getirdi.

Kara Sevda dizisi Eylül 2015 döneminde Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Dizinin çekimleri Zonguldak'ta bir maden ocağında yapılıyor. Dizinin fragmanı şimdiden çok ses getirdi. Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak göze çarpıyor. Dizinin yönetmenliğini Hilal Saral ve senaristliğini Anıl Eke, Özlem Yılmaz üstlenmektedir. Kara Sevda dizisinin yapımcılığını Ay Yapım sürdürmektedir. Kara Sevda dizisinin başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Zerrin Tekindor, Hazal Filiz Küçükköse ve Melisa Aslı Pamuk yer almaktadır. Burak Özçivit dizide Kemal isminde bir maden mühendisini canlandırmaktadır. Kemal, yerin binlerce metre altında işçilerle birlikte ekmek parası için hayat mücadelesi vermektedir. Dizide Soma faciasına benzer bir maden kazasının ardından hayatı değişen fakir genç madenci Kemal'in hikayesini anlatmaktadır. Bakalım Kemal zengin yaşamın zorluklarına alışabilecek mi?

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.