Kardeş Payı tekrar başlayacak mı?

Kardeş Payı tekrar başlayacak mı?

Ahmet Kural ve Murat Cemcir ekranlara geri dönüyor. Şu sıralar film çalışmalarına hız veren ikilinin oynadığı Kardeş Payı tekrar bölümleri sevenleri ile buluşuyor. Detaylar haberimizde...

Ahmet Kural ve Murat Cemcir ekranlara geri dönüyor. Şu sıralar film çalışmalarına hız veren ikilinin oynadığı Kardeş Payı tekrar bölümleri sevenleri ile buluşuyor. Video izleme sitelerinde izlenme rekorları kıran dizinin sahneleri ekran başındakileri gülmekten kırıp geçiriyor.

Daha önce her hafta yayınlanan dizi tekrar bölümleri olması dolayısıyla hergün izleyicisi ile buluşacak. Şimdiden sosyal medyada gündem konusu olmayı başaran dönemin efsane dizisinin tekrarının bile izlenme rekorları kırması bekleniyor. Dizinin fanatiklerinin şikayet ettiği tek nokta ise yayın saati. Star Tv Kardeş Payı'nın her gece 01.30 da yayınlanacağını duyurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.