Kayhan filmi internete düştü mü?

Kayhan filmi internete düştü mü?

Şahan Gökbakar'ın yeni tiplemesi olan Kayhan filmi sevenleri ile 9 Şubat'ta izleyici karşısında oldu. Peki Kayhan filmi internete düştü mü? Sineya gitmeye üşenenler, imkanı olmayanlar ve internetten film izleyenlerin merak ettiği sorunun cevabı belli oldu

Şahan Gökbakar'ın yeni tiplemesi olan Kayhan filmi sevenleri ile 9 Şubat'ta izleyici karşısında oldu. Peki Kayhan filmi internete düştü mü? Sineya gitmeye üşenenler, imkanı olmayanlar ve internetten film izleyenlerin merak ettiği sorunun cevabı belli oldu... Detaylar haberimizin devamında...

FİLM HENÜZ İNTERNETE DÜŞMEDİ.

Film Hakkında: Emekliliğine bir gün kala patronunu dövünce işten atılan Cumali, bir yandan da çocuklarının kumar borcu olduğunu öğrenir. Cumali çocuklarına sinirlenip onları okuldan almaya karar vermişken şans kapısını çalar ve ailece kendilerini güzel bir otelde tatil yaparken bulurlar. Tatilde müşterilerden birine aşık olan Cumali oteli cumbüş alanına çevirir. Tam da bu sırada otel ciddi bir denetimden geçmektedir. 
Sosyal medyada fenomen haline gelen ‘Cumali Ceber’ karakterinin beyazperdeye aktarıldığı filmde Halil Söyletmez, Doğa Konakoğlu ve Emre Keskin rol alıyor. 

OKUYUCULARIMIZA FİLMİ TAVSİYE EDİYORUZ

Bir baba ve oğulun hayatın zor zamanlarında geçirdikleri bu filmdeki dram ve hüzün dolu sahneler çocukların ailesini daha da fazla önemsemelerini hissettirecek ve çocuklar içinde iyi bir film olarak teşkil edecektir.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.