Kilim’den Çorum ve Amasya’ya iki yeni mağaza

Kilim’den Çorum ve Amasya’ya iki yeni mağaza

Türkiye'nin önemli mobilya markalarından Kilim Mobilya, mağaza sayısını artırarak daha çok insanın yaşam alanına dokunmayı hedefliyor.

Türkiye'nin önemli mobilya markalarından Kilim Mobilya, mağaza sayısını artırarak daha çok insanın yaşam alanına dokunmayı hedefliyor.Türkiye'de 200'den, dünyada ise 170'den fazla satış noktası ve 50'den fazla ülkeye ihracatıyla mobilya sektörünün öncü markalarından biri olan Kilim Mobilya, Çorum ve Amasya'da açtığı iki yeni mağazayla Türkiye'nin her noktasında olmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Birbirinden özgün tasarım mobilyalarıyla takipçilerinin hayata bakış açılarını yaşam alanlarına kodlayan Kilim, Çorum ve Amasya'da açtığını yeni mağazalarıyla sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor.

Bugün; Türkiye'de 200'den, dünyada ise 170'den fazla satış noktası ve 50'den fazla ülkeye ihracatıyla mobilya sektörünün öncü markalarından biri olan Kilim, yurt içindeki mağazalaşma serüvenine de tüm hızıyla devam ederken açtığı yeni mağazalarıyla istihdam dostu bir marka olarak bölge istihdamına da önemli ölçüde katkı sağlıyor. Çorum'daki 3880 metrekarelik ve Amasya'daki 3330 metrekarelik yeni mağazalarıyla takipçilerine hizmet veren Kilim Mobilya, dünya trenlerine uygun yeni ürünlerini Anadolu'ya taşımanın mutluluğunu yaşıyor.

Kilim Mobilya Hakkında;

Evrensel standartlara uygun, dünya genelinde, her yaşam alanına sevgiyle istikrarlı bir şekilde büyüyerek, ülkenin lider mobilya üreticileri arasındaki yerini alan Kilim Mobilya, bugün sürdürülebilir büyüme stratejisiyle yoluna devam ediyor. Her alanda teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve yeni inovatif yaklaşımla sürekli Ar-Ge çalışmaları yapan Kilim, Türkiye genelinde ve dünyanın birçok ülkesindeki yaygın satış ve hizmet ağı ile sadece ülkemizin değil, dünyanın dört bir yanına ulaşıyor. Kilim Mobilya, tüm iş süreçlerini EFQM mükemmelik modeli çerçevesinde yürüterek milyonlarca müşterinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.