Kiralık Aşk 13 Ömer ve Defne öpüştü İzle Star Tv

Kiralık Aşk 13 Ömer ve Defne öpüştü İzle Star Tv

Star TV’den ekranlarımıza konuk olan reyting fenomeni aşk dizisi Kiralık Aşk 13. Son Bölümü izleyicisinin ağzını açıkta bıraktı. Necmi Bey’in moral gezisinde neler olmadı ki. Kiralık Aşk 13. Bölüm (Son Bölüm) izleyemeyenler için detaylar haberimizde.

Star TV’den ekranlarımıza konuk olan reyting fenomeni aşk dizisi Kiralık Aşk 13. Son Bölümü izleyicisinin ağzını açıkta bıraktı. Necmi Bey’in moral gezisinde neler olmadı ki. Kiralık Aşk 13. Bölüm (Son Bölüm) izleyemeyenler için detaylar haberimizde. Son bölümde Ömer ve Defne sonunda öpüştü. Kiralık Aşk 13. Son Bölüm tek parça izleme şansı…
11 Eylül Kiralık Aşk 13. Bölüm’de Necmi bey’in hazırladığı moral gezisinde olup bitenler vardı.

KİRALIK AŞK 13. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Ömer, Defne ile geçtiğimiz hafta artık aşka başlamış ve bu hafta da Defne ile yalnız kalmanın peşindeydi. Ancak Sinan her seferinde engel oluyordu farkında olmadan. Neriman ise Koray ile beraber ormanda Yasemin’i kıstırdı ve motorla onu yol kenarına itmeye çalıştı. Defne ise Ömer’in cebine not yazıp koydu. Ancak Ömer, Yasemin denize düştüğü için ona üstünü verince not da Yasemin’e gitti. Yasemin ise notun İsmail’den geldiğini sandı. Defne Ömer’e bunu anlattığında Ömer şaşkınlığını gizleyemedi. Ömer Defne’ye “Hadi atla” dedi ve Motorla gezintiye çıktılar. Bu arada Defne’nin abisinin sevgilisi Nihan Türkan Hanım’ın isteğiyle hamama gitmek zorunda kaldı. Türkan Hanım ve Endam Hanım ise kavgaya tutuştu ve saç başa girdiler. Yasemin de Neriman’ın sıkıştırması sonrası yoldan saptı ve ‘Yardım edin’ diye bağırdı. Neriman Kafayı yemişti ve Yasemin’i öldürme niyetindeydi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.