Kiralık Aşk-57. Bölüm Fragmanı

Kiralık Aşk-57. Bölüm Fragmanı

En sonunda Defne ve Ömer baş başa kalıyor!

56. Bölüm Özeti

Defne geldiğinde gördü ki hiç birşey bıraktığı gibi değil.Ömer'in hayatında herşey değişmiş.Defne, Ömer'in hayatında değişen şeyler için kendini suçlu hissediyor.

Vicdan Defne’yi dürtüyor ve Ömer’e öyle bir jest yapıyor ki; Ömer hem şaşırıyor hem mutlu oluyor.Bu jeste karşılık Ömer’in Defne’ye aldığı el emeği göz nuru hediyeyle herkes şoka giriyor.Pamir masada Ömer'e rest çekiyor ve artık Ömer’in üstüne üstüne gitmeye başlıyor.

Sinan’a gece yarısında gelen sürpriz telefon şok ediyor.Bu kez Sinan Seda arasında yeni gelişmeler yaşanıyor.Seda’nın sorumlulukları ve Sinan’ın tutkularıyla ilk kez kesişti.İlk zorluklar atlatılabilecek mi?Koray’ın bu kez ki kurbanı Seda.Koray Seda’yı çok fena araya sıkıştırdı.Öbür yandan şirkette parti heyecanı başlıyor.Partinin onur konuğu, baş misafiri ve ev sahibi Koray Sargındır.Neriman planın hangi durumda olduğunu partiye katılarak öğreniyor.Parti; Ömer, Pamir ve Defne üçgeninde önemli gelişmler kaydediyor.ve parti sonrası beklenmedik gelişmelerle hareketli günler başlıyor.

İso, dağları deldi ve şimdi düze çıkması daha yakın.Türkan’ın yardım isteği İso ve Ayşegül’ü baş başa gelmesini sağlıyor.İso evden çıkarken içi daha rahat.Ayşegül’ün ise yüreğine bir sıkıntı düşüyor.

Yayın Günü:Cuma
Yayın Saati:20.00

Oyuncu Kadrosu


Defne (Elçin Sangu)

Ömer (Barış Arduç)

Seda Berensel (Müjde Uzman)

Sinan (Salih Bademci)

Neriman (Nergis Kumbasar)

Necmi (Levent Ülgen)

Koray (Onur Büyüktopçu)

İsmail (Kerem Fırtına)

Nihan (Sanem Yeles)

Serdar (Osman Akça)

Esra (Melisa Giz Cengiz)

Türkan (Hikmet Körmükçü)

Hulusi (Ferdi Merter)

Pamir Marden (Seçkin Özdemir)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.