Kiralık Aşk'ın 55. Yeni Bölümünde Seyircileri Neler Bekliyor?

Kiralık Aşk'ın 55. Yeni Bölümünde Seyircileri Neler Bekliyor?

Bu akşam ekranlara gelecek olan Kiralık Aşk 55.bölümünde seyircileri neler bekliyor?

Başrollerinde Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun yer aldığı Kiralık Aşk 55. bölümüyle bu akşam seyircilerle buluşacak. Dizinin 55. bölümündeDefne, Ömer ile son karşılaşmadan sonra içindekileri  söyledi. Söz sırası Ömer'de... Ömer'in bundan sonraki hamlesi sürpriz oldu ve çok iddialı! 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ömer ve Pamir'in arasındaki gerginlik artıyor. Defne hayali duvarlarını örerken, Ömer bu duvarın arkasında durmaya ve arkadaş olarak kalmak istemiyor. Defne artık kararını vermek zorunda...

Şirkette işleri rayına sokmaya çalışan Ömer'in yardımına Necmi koşuyor. Şirkette  tadilat koşturması var. Tadilat  tarihinde orta yol bulunabilecek mi? Seda ve Sinan yakınlaşmasında yeni olaylar meydana geliyor. Ansızının duyulacak bir gerçek, bu gergin ortamın havasını değiştiriyor.

Pamir tarafını belli etti. Artık "bende oyuna dahil oluyorum" diyor ve Neriman'a meydan okuyor. 
Koray'ın dedikodu performansı,dedikoduya çığır açacak performansta. Dükkana gelen misafir İso'yu heyecanlandırıyor.

Defne'nin cesareti izleyicilieri şaşırttı. Defne'nin çekinecek birşeyi yoktur ve hiç olmadığı kadar cesur ve kendinde...

FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN...

KİRALIK AŞK 54.BÖLÜMDE NELER OLDU

Ömer ve Defne beklemedikleri bir anda denk gelirler. Bu karşılaşmadan sonra düzen bozuluyor. Ömer sinirli ve ısrarcı. Sinan'a Defne'yi anlatıyor. 

Neriman yaptıklarından pişmanlık duyuyor. Ömer'le konuşmasya ihtiyacı var.Yeğeninden kendini affetmesini bekliyor.Neriman'dan Ömer'e insiyatifi kaldı mı? Neriman'ın barışma teklifini, Ömer ne cevap verecek? Ömer'le karşılaşan ve kafası karışan Defne, Pamir'in davet teklifine ne cevap vereceğine karar veremez.Ömer'le ilgili herşeyi kafasında bitirmek isteyen Defne bu bölümde aşk, öfke ve ihtiras üçgeninde...

Şirketten ayrılıp,butik açan Koray, Ömer'e ona Passionis'da iş ayarlaması için yalvarıyor. Koray şirketteki işini kazanmak için neler neler yapacak?

Kariyerinin zirvesinde olan Defne'ye teklifler yağmaya devam ediyor. Passionis'in ve StilVagonu'nun lojistiği artık Defne'nin kontrolünde. Peki Ömer ve Pamir'i diğer taraftan Seda ve Sinan'ı hangi durumlara itecek?

KİRALIK AŞK OYUNCU KADROSU

Elif Sangu(DEFNE),Barış Arduç(ÖMER),Salih Bademci(SİNAN),Sinem Öztürk(YASEMİN),Nergis Kumbasar(Neriman),Levent Ülgen(NECMİ),Ferdi Merter(HULİSİ),Melissa Giz Cengiz(ESRA),Hikmet Körmükçü(TÜRKAN),Kerem Fırtına(İSMAİL),Sanem Yales(NİHAN),Onur Büyüktopçu(KORAY),Osman Akça(SERDAR),Ender Sakallı(VEDAT),Ayberk Atilla(USTA),Devrim Yalçın(DENİZ),Melisa Şenolsun(SUDE),Leyla Tuğutlu(İZ),Barış Murat Yağcı(EYMEN),Elifcan Ongurlar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.