KRİZE O İSİM DE KATILDI!

KRİZE O İSİM DE KATILDI!

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Abdürrahim Albayrak, Fatih Terim ile Arda Turan arasında yaşanan krizin çözümü için kolları sıvadı.

Aylardır tüm spor medyasının konuştuğu Arda Turan - Fatih Terim krizinde Abdürrahim Albayrak sürprizi yaşandı. Galatasaray Kulübü eski başkanı Albayrak krizin çözümü için Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst ile görüşeceğini açıkladı.

Alem FM'e konuşan Abdürrahim Albayrak, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hem Terim'in hem de Arda'nın kendisindeki yerinin özel olduğunu belirten eski başkan "Çok sevdiğim ve çok güzel günler geçirdiğim biri." diyerek Fatih Terim'le olan geçmişini özetledi.

"Duyarlı İnsanların Aracı Olması Lazım."

Abdürrahim Albayrak "Arda'yı çok severim. Onu Bayrampaşa'dan Galatasaray'a getiren de benim. Arada kalan olmak istemiyorum. Kosova maçına kadar Fatih Hoca Arda'yı çağırır ve konu tatlıya bağlanmış olur. Öyle düşünüyorum. Arda Turan Barcelona'da oynayan biri. Fatih Hoca da ülkenin yetiştirdiği ender insanlardan birisi. Konuya duyarlı insanların aracı olması lazım. Aralarında ne geçtiğini bilmiyorum ama yanlış anlaşılma olmuştur diye düşünüyorum. Ali Dürüst ile de bugün görüşeceğim." diyerek açıklamasını sürdürdü.

Galatasaray'a Başkan Olmak İstiyor!

Galatasaray Kulübü'ne hizmet borcunun bitmediğini belirten eski Başkan Abdürrahim Albayrak "Ben geçmişten günümüze Galatasaray sevdalısı olan sarı kırmızılı takımın aşığıyım. Ben takıma olan hizmet borcumu ödemiş değilim. İnşallah hem takımım hem de benim için hayırlısı ile kulübe başkanlık nasip olur. Galatasaray için hayırlısını Allah nasip eylesin." şeklindeki sözleriyle hedeflerini de açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.