Leven Kırca Ölüm Yıl Dönümü

Leven Kırca Ölüm Yıl Dönümü

Levent Kırca'nın eski eşi Oya Başar dün akşam katıldığı bir etkinlikte Levent Kırca'nın mezarına yıl dönümünde dahi gitmeyeceğini dile getirdi.

Levent Kırca geçen yıl karaciğer kanseri hastalığını yenemeyip 12 Ekim 2015 gecesi saat 02.40'ta gözlerini hayata yummuştu. Levent Kırca'nın eski eşi Oya Başar dün akşam katıldığı etkinlikte Levent Kırca'nın mezar taşının yaptırılmaması ile ilgili çıkan haberlere açıklamada bulundu. " Ölüm yıl dönümünde dahi mezarına gitmeyeceğim" dedi. 

Oya Başar, " Mezar taşı için belli bir süre geçmesi gerekiyor" söyleminde bulundu.

Oya Başar Mezera Gelmeyecek

Levent Kırca'nın birinci ölüm yıl dönümünde olayı şova dönüştürmek istemediği için mezera gelmeyeceğini belitti.

Oya Başar - Levent Kırca

Levent Kırca ve Oya başar 35 yıl boyunca birliktelik sürdüler, ünlü oyuncular iki evlilik iki boşanma yaşamışlardı. Çift iki tanede çocuk yapmışlardı ancak en sonunda yollarını ayırmışlardı. Levent Kırca'nın hayata gözlerini yummadan önceki son altı ayında eşim dediye hitap ettiği kadın Aslı Çetiner olmuştu.

Levent Kırca Kariyeri

Levent Kırca ilk kez 1964'de Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sahneye çıkmıştı. Ünlü oyuncu Ankara Birlik Tiyatrosu ve Halk Oyuncuları'nda çalıştı. Nasreddin Hoca Oyun Treni, Sağlık olsun, Bu Oyun Nasıl Oynanmalı?, Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?, Ne Olur Ne Olmaz ? gibi televizyon dizilerinin yapımcılığını üstlendi. Ünlü oyuncu 1978 yılında Altınşehir adılı filmle sinemaya adım attı. Ne Olacak Şimdi ? ve Mavi Muammer adlı filmlerde rol aldı. Hodri Meydan Topluluğu adlı Tiyatro Grubu'nu kurdu. Eski eşi Oya Başar ile birlikte Güzel Çirkin ve Sefiller adlı oyunları sergilediler. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.