LUİZ ADRİANO’NUN PALMEİRAS’TAN AYRILIK NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

LUİZ ADRİANO’NUN PALMEİRAS’TAN AYRILIK NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Antalyaspor’un devre arasında renklerine bağladığı Luiz Adriano’nun transferiyle ilgili olarak çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

Antalyaspor’un devre arasında renklerine bağladığı Luiz Adriano’nun transferiyle ilgili olarak çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Kulübü Palmeiras ile sözleşmesini fesih ettikten sonra yönünü Türkiye’ye çeviren Brezilyalı futbolcunun, taraftarın tepkisinden dolayı takımından ayrıldığı ileri sürüldü. 10 Ekim 2021’de Palmeiras’ın evinde RB Bragantino’ya 4-2 kaybettiği maçta yedek kulübesinde otururken taraftarla tartışan Luiz Adriano’nun, ayrılığının fitili ilk kez bu karşılaşmada ateşlendi. 4 maç sonra Palmeiras formasıyla son gol sevincini yaptığı Sport Club do Recife karşılaşmasında taraftara yönelik ‘sus’ işareti yapan Adriano’nun, büyük tepki görmesi ve sonrasında oynanan 3 maçta sadece 94 dakika sahada kalarak takımından ayrılmış olması dikkat çekti.

TARAFTAR GRUBUNDAN SERT AÇIKLAMA

Palmeiras formasıyla yüksek maaş aldığı ve beklentileri karşılayamadığı gerekçesiyle taraftarın hedefi haline gelen 34 yaşındaki futbolcunun, golünün ardından yaptığı ‘sus’ işareti, taraftar adına bardağı taşıran son damla oldu. Mücadelenin ardından Palmeiras taraftar gruplarından Mancha Verde, “Luiz Adriano, kim olduğunu sanıyor? Oyuncunun tavrı sadece gereksiz stres getiriyor. Bir oyuncu, karşı takıma böyle bir hareket yaparsa hakem tarafından cezalandırılır. Palmeiras Yönetim Kurulu’nun O’nu cezalandırmasını umuyoruz” ifadelerine yer verdi.

GAZETECİ GÜNDEME GETİRDİ

Luiz Adriano’nun taraftarın isteğiyle sözleşmesinin fesih edildiğini ise Brezilyalı bir gazeteci gündeme getirdi. FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde Chelsea’nin Palmeiras’ı 2-1 mağlup ederek kupaya uzanmasının ardından Brezilya basınında Luiz Adriano konuşulmaya başladı. Palmeiras’ın genç futbolcusu Gabriel Menino’nun taraftarla yaşadığı sorunlar sebebiyle maç kadrosunda yer almadığı öne sürülürken, Luiz Adriano’nun da benzer bir sebepten dolayı takımdan ayrılarak, Antalyaspor’a transfer olduğu iddia edildi.

“TEPKİLERLE KARŞILAŞTI”

İddianın sahibi olan gazeteci Isabela Valiero, “Luiz Adriano, taraftarla tartışmalara girdi ve tepkilerle karşılaştı. Geleceğiyle ilgili haftalarca süren belirsizliğin ardından oyuncunun sözleşmesi fesih edildi ve Türkiye’den Antalyaspor ile anlaştı” sözlerine yer verdi. Valiero’nun açıklamalarında taraftar ile yaşanan sorunun yanı sıra Brezilyalı futbolcunun yüksek maaşının da yolların ayrılmasında etkili olduğu savunuldu.

1.7 MİLYON EURO KAZANIYORDU

Luiz Adriano’nun Antalyaspor’dan ne kadar kazanacağıyla ilgili olarak resmi bir bilgi paylaşılmazken başarılı futbolcu, Palmeiras’tan yıllık 1 milyon 700 bin Euro kazanıyordu. 34 yaşındaki futbolcu, futbolcuyla Botafogo ve Internacional gibi ekiplerin de transfer gündemine geldi.

PALMEIRAS’TA 5 GOL ATTI

Son olarak Palmeiras forması giyen Adriano, kariyerinde Internacional, Shaktar Dontesk, Milan ve Spartak Moskova formalarını da giyip, 4 kez Brezilya Milli Takımı adına mücadele verdi. Kariyerinde 491 maçta 194 gol kaydeden deneyimli futbolcu, geçen sezon Palmeiras formasıyla 37 maçta 5 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

2 MAÇTA 138 DAKİKA OYNADI

Antalyaspor’a transferinin ardından 2 maça çıkan Luiz Adriano, henüz gol sevinci yaşamadı. Beşiktaş’a karşı 68, Karagümrük maçında da 70 dakika oyunda kalan Brezilyalı futbolcu, toplamda 1 kez kaleye şut gönderdi. Yüzde 67 pas başarı oranı yaklayan 34 yaşındaki futbolcu; 12 başarılı pas, 1 top kampa ve yüzde 21 ikili mücadele başarı oranı elde etti. (Lider)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.