Malkoç Sualp'ten, Eski Eşi Bade İşçil Hakkında Şok Beyanname...

Malkoç Sualp'ten, Eski Eşi Bade İşçil Hakkında Şok Beyanname...

Sosyete dünyasının ünlü isimlerinden ve adını bu ara Bade İşçil ile ayrılığından sebep sıkça duyduğumuz Malkoç Sualp, kendini savunmak için mahkemeye öyle bir dilekçe verdi ki...Çok iyi bir baba olduğunu ve İşçil' in psikolojik sorunlarından dolayı....

Malkoç Sualp sunduğu beyanname'de "Boşanma ile alakalı dava dilekçesi basına servis edilince dilekçedeki haksız suçlamalar sebebi ile çok büyük sıkıntı yaşayan ve sosyal medyada linç edilen, yargısız infaz ile mağdur edilen müvekkilim, eşinden basına bilgi vererek dilekçedeki ifadesinin kızgınlıkla yazıldığını, gerçekle alakası olmadığını, yeniden bir araya geldiklerini ve mutlu olduklarının açıklamasını rica etmiştir. Fakat davalı bu ricayı reddetmiş ve böyle bir açıklamaya yervermeyeceğini söylemiştir. “Ben Bade İşcilim, eğer yalanlarsam yalancı çıkarım, itibarım zedelenir ve dizi teklifi gelmez” şeklinde ısrarını sürdürmüştür." Ünlü sosyete Malkoç Süalp bunun üzerine son olarak büyük üzüntüsünün telafisi bakımından 500 bin TL ve ayrıca da oğlu Azur'un velayetini istedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.