Medcezir tekrar mı başlıyor?

Medcezir tekrar mı başlıyor?

Star TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Medcezir, hali hazırda yayınlanamayan dizileri fırsat bilerek ekranlara geri mi dönüyor?

Medcezir yeniden ekranlarda

Medcezir dizisi 17 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da ilk bölümüyle yeniden Star TV ekranlarında başlıyor. Yayınlandığı dönem büyük bir ilgiyle karşı karşıya kalan diziye, pek çok kişi özlem duyuyordu. Ancak bu özlem sona erdi. Medcezir dizisi, her şey normale dönene kadar her Cuma akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek. 

Bildiğiniz gibi koronavirüs pandemisi nedeniyle dizilerin çekimleri süresiz olarak ertelendi. Haliyle dizilerin yeni bölümleri de ekrana gelemiyor. Her hafta ekrana gelen dizilerle prime timeda milyonlarca kişi tarafından izlenen kanallar, dizilerin yeni bölümlerini yayınlayamayınca kara kara düşünmeye başladı. Star TV, oldukça mantıklı bir hamleyle 5 yıl önce ekranlara veda eden Medcezir dizisinin tekrar bölümlerini aynı gün ve saatinde yayınlamaya başlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.