Merkel Gaziantep'de

Merkel Gaziantep'de

GAZİANTEP - Almanya Başbakanı Angela Merkel, Nizip'teki çadır kentte kalan Suriyelileri ziyaret etmek için Gazintep’e geldi.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, özel bir uçakla bugün saat:16.50'de Gaziantep'e geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Merkel'i Gaziantep Havalimanı'nda karşıladı.

Başbakan Davutoğlu’na Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan, Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin eşlik etti.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans, Davutoğlu ile birlikte Nizip ilçesindeki çadır kentte kalan Suriyelileri ziyaret edecek.(İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.