Metal Kasalı Yeni Lg Class , Lg Class Özellikleri , Lg Class  Fiyatı

Metal Kasalı Yeni Lg Class , Lg Class Özellikleri , Lg Class Fiyatı

Son birkaç gündür LG'nin metal kasalı yeni akıllı telefonu LG Class ile ilgili sızıntılar ve bilgiler ortalıkta dolaşıyordu. Hatta son olarak geçtiğimiz gün bu telefonun teknik özellikleri gün yüzüne çıkmıştı... Lg Class Özelikleri , Lg Class Fiyatı

 Lg Class Özelikleri ,  Lg Class Fiyatı 

Lg Class fiyatı özellikleri, Metal Kasalı Lg Class özellikleri Bütçe dostu telefon LG Class 399 dolar satış fiyatıyla karşımızda.
 
Son birkaç gündür LG'nin metal kasalı yeni akıllı telefonu LG Class ile ilgili sızıntılar ve bilgiler ortalıkta dolaşıyordu. Hatta son olarak geçtiğimiz gün bu telefonun teknik özellikleri gün yüzüne çıkmıştı. Bu telefon beklendiği üzere bugün resmiyet kazandı. LGmerakla beklenen metal kasalı akıllı telefonu LG Class'ı duyurdu.
 
İlk gelen bilgilerinde belirtildiğinin aksine bir phablet telefon olmayan LG Class, 5.0 inç büyüklüğünde 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip. Gücünü ise dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 410 yonga setinden alan LG Class, 2 GB of RAM, 16 GB dahili depolama alanı, 13 MP arka kamera, 8 MP ön kamera, 142 x 71.8 x 7.4 mm ölçüler, 147 gram ağırlık ve 2050 mAh pil gibi özelliklere sahip.
 
Ayrıca Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemini çalıştıran LG Class, ilk etapta Kore'de satışa çıkacak. Bunun yanında 339 dolar fiyat etiketine sahip olacak olan bu modelin diğer marketlerde satışa sunulup sunulmayacağı ise şu an için belli değil.
metal-kasali-yeni-lg-class-,-lg-class-ozellikleri-,-lg-class--fiyati.png

Genel özellikleri :
> Android 5.1.1 işletim sistemi
> 5-inç (1280x720) ekran
> 142 x 71.8 x 7.4 mm; 147 gr
> Snapdragon 410 yongaseti
> 2GB RAM
> 16GB dahili hafıza +microSD
> 13MP arka; 8MP ön kamera
> 3G/4G, Wİ-Fi, BT 4.1, NFC, GPS
> 2050 mAh bütünleşik batarya

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.