Meteoroloji Genel Müdürlüğü: Denizlerde Şiddetli Fırtına!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü: Denizlerde Şiddetli Fırtına!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son uyarılarda özellikle denizlerde ve deniz çevrelerinde şiddetli fırtına olaylarının beklendiği ve fırtınanın şiddetli olarak yaşanacağı ifade edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son bir kaç gündür yaptığı şiddetli yağmurlar ve fırtına uyarılarına devam ediyor iken hava durumunun son bir kaç gündür ülke genelinde soğuması da doğalgazların açılmasını ve klimaların sıcak moduna alınmasına neden oldu. Şimdi ise son açıklamalarda Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağmurların yanı sıra deniz ve deniz çevrelerinde kasırga ve şiddetli fırtına olaylarının yaşanabilecek olduğu ifade edilerek özellikle denizcilerin dikkat etmesi gerektiğine değinildi.

Deniz ve deniz çevresinde yer alan vatandaşlarında dikkat etmesi ve fırtına olayları olması dolayısı ile denizin çok kenarından yürümek yerine denize uzak noktalardan yürümenin daha ideal ve daha iyi bir yönelim olacağına değinildi. Bunun yanı sıra yurdun Batı kesiminde hava sıcaklıklarında aniden yaşanan düşüşler dolayısı ile vatandaşların grip ve nezle gibi hastalıklara yakalanmalarının söz konusu olabilecek olduğu, buna ek olarak Doğu kesimlerinde de kar yağışına yönelik şiddetli soğuk havanın bugünden itibaren etkili olmasının beklendiği ifade edildi. Hava durumu ile ilgili olarak son haberleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz, bizi takip etmeye devam edin.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.