Microsoft Office 365 yazılımları dünyanın en çok kullanılanları arasında yer almaya devam ediyor

Microsoft Office 365 yazılımları dünyanın en çok kullanılanları arasında yer almaya devam ediyor

Microsoft Office 365 iş dünyasının olmazsa olmazları arasında yer alıyor, son olarak gelen bilgilere göre ise şirketin yani Microsoft'un son yazılımlarından olan Microsoft Office 365 yazılımının 3 yıldır yaşadığı ve 3 yıldır dünyanın tüm teknolojik alanla

En iyi bilgisayar yazılımlarından bir tanesi olan ve olmazsa olmazlar arasında yer alan Microsoft Office 365 yazılımları dünyanın en çok kullanılanları arasında yer almaya devam ediyor, son olarak şirketin yeni cihazlardan daha kaliteli ve daha başarılı ürünlere yer vermesi ve daha büyük sistemsel özellikler sunması bekleniyor.

Microsoft Office 365 iş dünyasının olmazsa olmazları arasında yer alıyor, son olarak gelen bilgilere göre ise şirketin yani Microsoft'un son yazılımlarından olan Microsoft Office 365 yazılımının 3 yıldır yaşadığı ve 3 yıldır dünyanın tüm teknolojik alanlarında yer aldığı açıklandı. Bilgisayar yazılımları ile beraber gelmeyen ve sonradan DVD veya online olarak satın alınan Microsoft Office 365 yazılımları ile beraber rekor satışlar yapan Microsoft yeni Office 2016 yazılımlarını da bu sene satışa sunmuş ve kullanıcılardan çok daha fazla olumlu yanıt almıştı.

Microsoft Office adı altında sunulan ve dosyadan yazıya kadar her türlü işleme izin veren bu program türü sayesinde bir çok kullanıcı şirketler ne kadar alım ve satış yapıldığını kendileri adına hesaplıyor ve kendileri adına daha fazla başarılı bir sistemi düzenliyebiliyorlar. Bundan dolayı açık kaynakları sunması ile ünlü olan programın kullanıcılarına sunacak oldukları yeni sürümlerde daha fazla gelişmiş olması ve daha fazla geliştirilmesi bekleniyor, zira her ne kadar Office 2016 yayınlansa da bir çok kullanıcı yeni sistemlere hala geçiş yapmadı ve gelecek aylarda geçiş yapmayı planlıyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.