Nintendo Switch Merakla Bekleniyor!

Nintendo Switch Merakla Bekleniyor!

Nintendo Switch adına sahip olan yeni nesil el oyun konsolu olarakta adlandırılabilecek olan konsolun ne kadar bir fiyat ile Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı gibi bir çok merak sorusu söz konusu olmuş durumda.

Nintendo Switch adına sahip olan yeni konsol modelleri kendinden bağımsız olarak ve TV'ye bağımlı olarak çalışabilecek şekilde tasarlanmış durumda, bu tasarımın özünde her ne kadar büyük bir ön ekran yer alıyor olmasına rağmen şirket Nintendo Switch ile beraber ekranın TV'den yönetilmesine de imkan sağlayacak ve bu sayede kullanıcıların oyunları daha net görmesi ve daha fazla oyuna imkan tanımasını sağlayacak.

Nintendo Switch oyun konsolunda yer alacak özellikler ve daha bir çok bilgi net olarak açıklanmadığı dolayısı ile sorular sorulmaya ancak yanıtlar alınamamaya devam ediyor olmasına karşın oyun konsolunun fiyatları açısından da herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak oyun konsolu Nintendo Switch'in Mart 2017 yılında tüm dünyada aynı anda eşzamanlı olarak satışa sunulması ve fiyatlarının Mart ayında satışa sunulur sunulmaz netlik kazanmasının söz konusu olduğu ifade edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.