Note 7 patlamasının arkasında hangi güç var

Note 7 patlamasının arkasında hangi güç var

Note 7 modellerinin devamlı olarak patlaması ve devamlı olarak yanıklara ve ciddi mal kayıplarına neden olması dolayısı ile dikkat çekmişti, ancak daha sonrasında cihazın Amerika'da çok fazla eleştirildiği konuları birebir açıklanmıştı.

Ancak iddialar gösteriyor ki Samsung tarafından Amerika'da gerek basın tarafından gerek Apple yakını kaynaklar tarafından gerek Başkan Barrack Obama tarafından eleştirilmesinin son derece güç olduğu ve son derece dikkat çekici açıklamalar olduğu ifade edilerek bu tür patlama olaylarının arkasında her ne kadar daha net bir iddia olmasa da Amerika'nın olabilecek olduğu, Apple'ın yaşadığı kayıpları önlemek ve Apple'ın Amerika'ya kazandırdığı vergilerden vazgeçmemek adına bu tür bir uygulamaya yer verilmiş olabileceği ifade edildi.

İddiaların araştırılması için Samsung tarafından yargı yoluna gidilip gidilmeyeceği yolu şuan için bilinmese de gelecek haftalarda şirketin yeni modellerini sunmayı planladığı ve bu modeller ile yaşadığı kaybı en kısa sürede önlemek adına yeni adımlar atmasının söz konusu olduğu ifade edilmekte. Şirketin Note 7 modellerini ise bir bir imha etmeye devam ettiği ve cihazdan herhangi bir parçanın alınmadan yakıldığı ve eritildiği ifade ediliyor. Bu tozlar daha sonra cihaz yapımında tekrar direkt olarak birleştirilerek kullanılabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.