Nurgül Yeşilçay'dan, Çocuğunun Babası Cem Özer' e Hep destek Tam Destek...

Nurgül Yeşilçay'dan, Çocuğunun Babası Cem Özer' e Hep destek Tam Destek...

Geçtiğimiz sene 4 yıllık eşi Cem Özer'den ayrılan Paramparça dizisinin başarılı oyuncusu Nurgül Yeşilçay, ' ayrılsakta arkasındayım' dedirten hareketi ile çocuğunun babasının yanında olduğunu ispatladı. İddiaya göre ise; Özer' in 'Sen Benimsin' dizisine..

Geçtiğimiz sene 4 yıllık eşi Cem Özer'den ayrılan Paramparça dizisinin başarılı oyuncusu Nurgül Yeşilçay, ' ayrılsakta arkasındayım' dedirten hareketi ile çocuğunun babasının yanında olduğunu ispatladı. İddiaya göre ise; Özer' in 'Sen Benimsin' dizisine katılmasındaki rolü büyük.

Uzun zamandır ekranda görünmeyen ünlü oyuncu Cem Özer, Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği ve Fox TV'de yayınlanan ‘Sen Benimsin’ dizisinin kadrosuna dahil oldu Gökhan Keser ile Rüveyda Öksüz’ün başrolünü paylaştığı dizide Özer, Burak Sergen’in düşmanını oynayacak. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen ünlü oyuncuya bu dizi için eski hanımı Nurgül Yeşilçay’ın aracı olduğu iddia edildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.