NURİ ŞAHİN SİSTEMİ DEĞİŞTİRİYOR!

NURİ ŞAHİN SİSTEMİ DEĞİŞTİRİYOR!

Antalyaspor'da göreve geldiği günden bu yana çoğunlukla üçlü savunma sistemiyle takımı sahaya süren Nuri Şahin, yarın oynanacak Beşiktaş maçında sistem değişikliğine gitmesi bekleniyor.

Antalyaspor'da göreve geldiği günden bu yana çoğunlukla üçlü savunma sistemiyle takımı sahaya süren Nuri Şahin, yarın oynanacak Beşiktaş maçında sistem değişikliğine gitmesi bekleniyor. Yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte genel yapıda değişiklik yapması beklenen Şahin'in, üçlü savunma sisteminden vazgeçip, dörtlüye dönüyor. Metalist Kharkiv ile oynanan hazırlık maçında yeni transferlerle yeni sistemi deneyen genç çalıştırıcının, Beşiktaş karşısında 4-14-1 dizilişiyle takımı sahaya sürmesi bekleniyor.

NALDO YA DA KUDRIASHOV

Savunmanın sağında Bünyamin Balcı, solunda Güray Vural'ın forması giymesi beklenen Antalyaspor'da Veysel Sarı'nın da yeri garanti. Naldo ile Fedor Kudriashov arasında kararsız kalan Şahin'in, Brezilyalı futbolcuyu bir adım öne çıkardığı öğrenildi.

YENİLER İLK 11'DE OLACAK

Transfer döneminde Enzo Crivelli, Paul Mukairu, Amilton, Eren Albayrak, Ersin Zehir ve Erkan Eyibil ile yollarını ayıran, Admir Mehmedi, Fernando Lucas Martins ile Alassane Ndao'yu kadrosuna katan Antalyaspor'da bu 3 futbolcu da ilk 11'de yer alacak. Futbolcuların ortaya koyduğu performanstan memnun olan Şahin, daha önce kanatta görev verdiği Mehmedi'ye 10 numara bölgesini teslim edecek. Ndao'ya kanatta şans tanıyacak Nuri Şahin, Fernando ise savunmanın önünde görev alacak. Brezilyalı futbolcunun partneri ise Andrea Poli ve Fredy Ribeiro'dan birisi olacak. Luiz Adriano'nun da yedek kulübesinde olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.