O SES TÜRKİYE SAHNESİNDE DOWN SENDROMLU MELİSA VARDI

O SES TÜRKİYE SAHNESİNDE DOWN SENDROMLU MELİSA VARDI

8 Ekim 2016 O SES TÜRKİYE sahnesinde down sendromlu Melisa vardı.

Murat Boz hayranı Down Sendromlu Melisa üzerine giydiği  Murat Boz'un resmi olan tşörtü ile ilk olarak Gökhan' ın dikkatini çekti. Sempatik tavırları ile sahnede Melisa vardı tüm jüri üyeleriyle düet yaptı. Murat boz ile 'Adını Bilen Yazsın' şarkısını söyleyen Melisa Hadise'yi sahneye çağırıp onunla da ' Aşk Kaç Beden Giyer' şarkısını söyledi. Gökhan'la 'Öpücük' şarkısını ve Sibel Can ile de 'Padişah' şarkısını söyleyip dans eden down sendromlu Melisa tüm jüri üyelerini ve izleyicileri kendine hayran bıraktı. 

ACUN ILICALI DOWN SENDROMUNA DAHA ÖNCE DE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Acun Ilıcalı daha önce yine O Ses Türkiye programında  Down Sendromlu Çağrı Sunay'ın en büyük hayalini gerçekleştirmiş ve Çağrı Sunay'ı O Ses Türkiye sahnesinde misafir etmişti. Çağrı Sunay sahne'de Selami Şahin’den – Özledim şarkısını seslendirmişti.  Down Sendromlu Çağrı Sunay'nın annesi 'Bizim çocuklarımız, çok özel çocuklar yapabileceğimiz tek şey sevgi, sevdiğiniz sürece herşeyin üstesinden gelebiliyorsunuz' demiş ve Çağrı Sunay ‘ın annesini stüdyoda bulunan herkes alkışlamıştı. 

Dün akşam ki programda Acun Ilıcalı engellilere olan desteğini ve hassasiyetini bir kere daha göstermiş oldu. O Ses Türkiye ekibi gösterdikleri hassasiyet ile taktir topladılar.

Melisa'nın Performansı İçin Tıklayın...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.