Oğlu penaltıyı kurtardı, babası istifa etti!

Oğlu penaltıyı kurtardı, babası istifa etti!

GMG Kastamonuspor kalecisi Abdullah Yiğiter’in Amedspor’da görev yapan babası Murat Yiğiter, görevinden istifa etti.

Lider olarak girdiği haftayı GMG Kastamonuspor’a evinde mağlup olarak kapatan ve daha sonra da Iğdır deplasmanından bir puanla ayrılan Amedspor’da; GMG Kastamonusporlu Abdullah Yiğiter’in babası Murat Yiğiter, istifasını açıkladı.

GMG Kastamonuspor kalecisi Abdullah Yiğiter, zorlu karşılaşmada kritik kurtarışlarının yanı sıra penaltı vuruşunu da kurtararak; galibiyetin kilit ismi olmuştu.

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da istifa eden Murat Yiğiter'in, yaptığı açıklama şöyle: “Sezon başından buyana Amedspor kulübünden yürüttüğüm Sportif Direktörlük görevimi bugün itibariyle bırakıyorum. Sezon başında iki futbolcuyla aldığımız kulübü teknik heyetin raporuyla yaptığımız transferlerle güçlendirdik ve ligin şampiyonluk adayı takımları arasına getirdik. 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgiyle takımı zirve yarışına ortak ettik. Ama gelinen durumda teknik heyetle takımın başarısı için uzun süredir yaşadığımız sorunlar aşılamaz duruma geldi ve yönetimin bu konudaki tutarsızlığı nedeniyle Amedspor’da ki görevimden ayrılma kararını aldım. Görev sürem içerisinde bana samimi yaklaşan ve takımın başarısı için yüreğini ortaya koyan tüm futbolcu kardeşlerime, taraftarlara ve gerçek Amedsporlulara teşekkür ediyorum. Amedspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Saygı ve selamlarımla.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.