Oktay Kaynarca Diziden neden ayrılıyor ?

Oktay Kaynarca Diziden neden ayrılıyor ?

Çok sayıda Dizi Filmlerine Başarı ile İmza atan Ünlü Aktör Oktay Kaynarca ATV'de oynayan diziden neden ayrılıyor ?

Ünlü Sinama ve Dizi oyuncusu Oktay Kaynarca son olarak ATV Televizyonlarında Oynayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz Dizisinden ayrılacağının sinyalini verdi.

Sosyal Medya üzerinden yaptığı Paylaşımda Bazen hayat böyledir deyip Dizi hayranlarını üzdü.

Çok sayıda Diziye Başarılarıyla imza atan Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca’dan 'yol ayrımı' mesajı! 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yıldızı Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafa karıştırdı.

Oldukça beğeni toplayan Bu Dizide asıl ayrılma nedenini açıklamayan Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca Bazen bir yolculukta isteyerek ve ya istemeyerek bir ayrılma noktası vardır diye Hayranlarını çok üzdü.

İşte Oktay Kaynarca'nın Sosyal Medya üzerinden yaptığı Paylaşım.bazen yolculuklarımızda, isteyerek ya da istemeyerek. O ayrımlarda belli olur gerçek dostluklar arkadaşlıklar, kimin kimi nasıl taşıdığı, nasıl değer verdiği aslında nereye koyduğu. Yolculuk devam eder etmesine etmelidir de, bazen azalarak da çoğalabileceğimizi unutmadan" notunu yazdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.