Oukitel K10000S ile şarj sorunlarına veda, uzun ekran süresine merhaba!

Oukitel K10000S ile şarj sorunlarına veda, uzun ekran süresine merhaba!

Oukitel K10000S modellerine eklenecek olan 10000 mAh gücünde batarya sayesinde kullanıcılar cihazlarında olan batarya sorunlarını bundan sonra yaşamayacak ve bundan sonra daha fazla ekran süresi alabilecek.

Ancak kullanıcılara daha hala satışa sunulmayan Oukitel K10000S modellerinde ekran süresinin çok uzun olacak olduğu ifade edilirken batarya dolum süresi olarak bir takım sorunların ortaya şimdiden çıkmış olduğunu da söylemek gerekiyor. Zira hızlı şarj teknolojisinin ortalama bir cihazı 110 dakika içerisinde doldurduğu düşünüldüğünde Oukitel K10000S modellerinin bataryasının 330 dakika civarında doldurulmasının söz konusu olduğu ifade edilmekte.

Ancak kullanıcılar cihazın %100 şarj olmasının akşam saatlerinde olabilecek olduğunu, diğer zamanlarda %30 civarında şarj ile beraber normal bir akıllı telefon kadar kullanılmasının söz konusu olduğunu ifade ederek yüksek ekran süreleri alabilmek, performans üzerinden herhangi bir şey kaybetmemek için Android işletim sistemi ile beraber çalışan Oukitel K10000S modellerine talebin fazla olabileceğini değerlendiriyor. Bir powerbank değerinde bataryaya sahip olan Oukitel K10000S modelleri hali ile biraz kalın ve uzun olmasına rağmen özellikle çalışanlar tarafından fazlası ile kullanılabilecek bir model haline gelebilir. Oukitel K10000S modellerinin ne kadar fiyat ile satışa çıkacak olduğu ve diğer özelliklerinin neler olduğu bilinmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.