Oy Ve Ötesi Projesi 1 Kasım İçin Kusur Bulamadık

Oy Ve Ötesi Projesi 1 Kasım İçin Kusur Bulamadık

1 Kasım seçimlerinden FETÖ, Doğan ve PKK medyasını kullanarak kara propaganda yapan, uluslararası kamuoyunu Türkiye aleyhine kışkırtan, seçimler yapılmadan şaibe damgası yapıştıran Gülen’in projesi “Oy ve Ötesi” ...

1 Kasım seçimlerinden FETÖ, Doğan ve PKK medyasını kullanarak kara propaganda yapan, uluslararası kamuoyunu Türkiye aleyhine kışkırtan, seçimler yapılmadan şaibe damgası yapıştıran Gülen’in projesi “Oy ve Ötesi” AK Parti’nin ezici zaferi üzerine geri adım atmak zorunda kaldı. FETÖ ve Doğan medyası gibi çarketmek zorunda kalan Oy ve Ötesi, 1 Kasım seçimlerinde hiçbir şaibe olmadığını açıkladı.

OY VE ÖTESİ'NİN SEÇİMDEN SONRA YAPTIĞI AÇIKLAMA;

Türkiye genelinde kullanılan 48 milyona yakın oy içinde toplamda 10 bine yakın (%0.02) oy, beş büyük siyasi parti arasında uyuşmazlığına işaret ediyor. Ancak bu bulgular, seçimin nihai sonucunu etkilemiyor ve 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'nde tespit edilen uyuşmazlıktan daha az olduğunu gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.