Pokémon Go Tarzı Yerli Mobil Oyun Assassin Destek Bekliyor

Pokémon Go Tarzı Yerli Mobil Oyun Assassin Destek Bekliyor

Pokémon Go'nun başlatmış olduğu yoldan ilerleyen yerli savaş oyunu Assassin, Kickstarter'da 20 bin dolarlık destek hedefliyor.

Android ve iOS tabanlı cihazlar için geliştirilen Assassin, Efe Sar ve Bora Sar' ın kurucu ortak oldukları Seninmaceran Game Studio imzalı mobil bir oyun. 2016'nın ilk çeyreğinde, Secret Agent: İstanbul Hostage mobil oyununu çıkaran oyun stüdyosu, Assassin oyunu ile Arttırılmış Gerçeklik alanına giriş yapıyor. Yaşadığınız şehirde gerçek oyuncular ile oynanması düşünülüyor. Assassin'de, diğer oyuncuları oyunda yer alan farklı silahlarla hedef alıp vuruyorsunuz, aynı zamanda sizi vurmayı hedefleyen diğer oyuncular ile savaşıp ölmemek için çabalıyorsunuz.

Oyunda kazanılan tücrübe ve puanlar yardımı ile karakterinizi geliştirip, oyunda yol katettikçe daha iyi mühimmatlara ulaşabiliyorsunuz. Oyuncu sıralamaları tablosundan kendinizi diğer oyunculara göre performans bakımından inceleye bilir, turnuvalara girerek seviyenizi kontrol edebiliyorsunuz.

Yaklaşık 1 senede geliştirilen oyunun Kickstarter desteğinden sonra Kasım 2016'da oyun severlerle buluşacağı tahmin ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.